FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na rubu tuče

Urnebesno sučeljavanje: Ferguson razjario Khabiba, Dagestanac mu šutnuo pojas

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson konačno su se sučelili na press-konferenciji uoči ceremonijalnog vaganja za UFC event 248...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson odradili su prvu najavu za UFC 249. Njih dvojica borit će se 18. travnja na eventu u New Yorku, točnije Brooklynu.

Nakon pet neuspjelih pokušaja, konačno su se sučelili na press-konferenciji uoči ceremonijalnog vaganja za UFC event 248, koji se u nedjelju održava u Las Vegasu, a koji ćete noćas moći uživo gledati na GOL.hr-u i u nedjelju navečer u snimci na Novoj TV.

Davor Šuker, Andrej Plenković, Marijan Kustić i Gordan Jandroković (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Šuker i Kustić kao Ronaldo i Perez: Oluja iza brda. Silna nevolja zbližila ljute suparnike!? divider

Sučeljavanje je bilo prilično napeto. Ferguson je zezao Dagestanca, aktualnog prvaka lake kategorije s perfektnim omjerom 28-0, da skine naočale koje ovaj uopće nije nosio.

Potom je zatražio od Khabiba da stavi svoj pojas prvaka pokraj njegovog. Dagestanac je žestoko reagirao, nogom je šutnuo Fergusonov pojas.

Mirisalo je na fizički obračun, no Ferguson se samo naklonio i poslao Khabibu poljubac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider