FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na GOL.hr-u i Novoj TV

UFC pripremio spektakl, stručni komentator Nove TV se slaže: "Ovo je najbolji UFC ove godine"

Dana White znao je da svijetu mora ponuditi spektakl, sada kada se pozornost seli prema Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Robert Whittaker protiv Yoela Romera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC je za lipanj pripremio spektakl godine, a s tim se slaže i Zelg Galešić, poznato hrvatsko MMA ime i stručni UFC komentator.

"Po meni je ovo najbolji UFC ove godine, s pregrštom zvijezda i atraktivnih boraca. Sama činjenica da Alistair Overeem nije našao mjesto na glavnom fight cardu govori o popunjenosti zvijezdama", smatra Galešić.

Glavna borba UFC-a 225 je prava poslastica: okršaj, odnosno zapravo revanš prošlogodišnjeg dvoboja između prvaka Roberta Whittakera i kubanskog asa Yoela Romera

Whittaker je 27-godišnji Novozelanđanin s omjerom od 19 pobjeda, od toga devet nokautom, te četiri poraza, posljednji ubilježen prije četiri i pol godine.

Romero je stariji čak 14 godina i bivši je svjetski prvak i olimpijski doprvak u hrvanju. Omjer mu je 13 pobjeda i dva poraza. Jedini u posljednjih sedam godina nanio mu je upravo Whittaker.  Galešić vjeruje da bi ovo mogao biti i meč godine.

"Whitakker - Romero je glavni meč večeri. Romero ima priliku s 41 godinom postati prvak, ali neće mu biti lako."

Ali ostale borbe su iz kategorije najboljih mogućih.

"Treba se koncentrirati na Rafaela dos Anjosa koji se bori protiv Colbyja Covingtona, velike američke zvijezde. Rafael je sigurno iskusniji, ali Covington je nadolazeća zvijezda i svašta se može očekivati."

Dana White znao je da svijetu mora ponuditi spektakl, sada kada se pozornost seli prema Svjetskom nogometnom prvenstvu. I zato budite uz portal Gol.hr u nedjelju od 4 ujutro i uz Novu tv iza 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider