FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prvak na velikom iskušenju

Moćni Kubanac dobio novu priliku za UFC titulu s navršenom 41. godinom!

Grad vjetra Chicago domaćin je novog UFC spektakla, koji vam i ovaj vikend donose GOL.hr i Nova TV.

Yoel romero nokautira svog suparnika (Screenshot)

Ljubitelji UFC-a ovog će vikenda zaista uživati, jer najbogatija i najglamuroznija svjetska MMA organizacija u noći sa subote na nedjelju donosi najbolju postavu borbi u cijeloj godini! Glavni program UFC-a 225 u Chicagu je toliko kvalitetan da na njega nije stala borba čak ni legendarnog Alistaira Overeema.

Predsjednik UFC-a Dana White znao je da u predvečerje Svjetskog nogometnog prvenstva mora svojoj publici ponuditi event broj 1. I zato je prvaku srednje kategorije Robertu Whittakeru u oktogonu priključio snažnog izazivača iz Kube, nekadašnjeg osvajača olimpijskog srebra u hrvanju, odličnog Yoela Romera.

Bit će to revanš prošlogodišnje borbe u kojoj je slavio Whittaker, a Romero je jedva dočekao priliku za revanš. Kubanac je poznat po nevjerojatnoj fizičkoj snazi, velikoj eksplozivnosti i sjajnim nokautima.

"Bog je velik! Trenirao sam puno i nije važno što mi se dogodilo u životu i kakve sam prepreke morao nadvladati. Važno je da idem prema naprijed i da sam presnažan za konkurenciju", rekao je 41-godišnji Romero.

A što tek reći za akutalnog prvaka Roberta Witthakera, koji je primjerice prije Romera pobijedio Jacarea Souzu, čovjeka kojeg nitko nije "završio" još od 2008. godine...

"Imam odličan trenerski stožer i dobro su me pripremili. Znali smo da je Jacare odličan u parteru i savjetovali su me da samo nastavim dalje i ukoliko ga ne uspijem završiti iz prve. Spreman sam na sve rasplete, pa i na najgori scenarij. Ništa me ne može iznenaditi", rekao je samouvjereno Whittaker.

Vidjet ćemo hoće li prvak opet uzdignutih ruku dočekati kraj borbe ili će na kraju svoj veliki revanš dočekati kubanski as Yoel Romero.

Prijenos glavnog programa možete gledati na portalu GOL.hr u nedjelju od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV u nedjelju iza 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider