FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Las Vegasu

Posljednja utrka velikog Nizozemca: Tko slavi u ovoj borbi - ide prema vrhu kraljevske kategorije

U noći sa subote na nedjelju 7. veljače, s početkom u 2 sata, ljubitelji borilačkih sportova moći se uživati u borbi teške kategorije između Alistaira Overeema i Alexandera Volkova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovoga vikenda pred nama je novi UFC spektakl, a predvodi ga dvojac iz teške kategorije. Peti izazivač, legendarni Alistair Overeem, i šesti izazivač Aleksander Volkov.

Tko slavi u ovoj borbi, može gledati prema vrhu kraljevske kategorije. Naravno, izravan prijenos je sa subote na nedjelju na gol.hr od 2 sata ujutro, a snimka u nedjelju navečer na Novoj TV.

Kao što promo materijali UFC-a kažu, ne možete pričati o povijesti teške kategorije da ne spomenete ime Alistaira Overeema. Legendarni Nizozemac ušao je u 41. godinu, ali je i dalje godinama blizu vrha. Ono što želi prije mirovine je - sam vrh. I to ne skriva.

„Ovo će biti moja posljednja utrka, koja će završiti sa mnom kao prvakom UFC-a. I pojasom oko moga struka. Još se razvijam kao borac. Mislim da sam danas najkompletnija i najbolja verzija sebe.“

gol expired Legendarni Overeem objasnio zašto treba gledati borbu Miočić – Ngannou i izabrao favorita divider

Ruski projekt - Aleksander Volkov zaustavljen je prošle godine od strane Curtisa Blaydesa na putu prema vrhu. No godinu je ipak završio pobjednički. Tehnički jako dobrom borbom protiv Walta Harrisa. Rus je odmah izrazio svoje želje za idućeg protivnika.

„Želim neko veliko ime. Overeem, Dos Santos, i - Rozenstruik. Bilo tko me može vratiti na put prema tituli. Spreman sam za borbu.“
Overeem ima istu računicu. A podsjetimo, nakon prošle borbe Nizozemac je izrazio želju da jedan od posljednjih mečeva odradi i u Lijepoj Našoj, u koju često svrati na odmor i seminare.

„Kao što sam rekao - Japan, Koreja, Brazil. Hrvatska! Puno je navijača u Hrvatskoj.“

I naravno volio bih se boriti i u Nizozemskoj.

UFC Las Vegas sa subote na nedjelju od 2:00:

Osim njih dvojice gledat ćemo vrhunske bantamaše Sandhagena i bivšeg prvaka Edgara.
U oktogon će i dame Marion Reneau i Macy Chiasson.
U muha kategoriji Brazilac Pantoja testira borca iz Angole Kapea.
U perolakoj Cody Stamann se bori sa sunarodnjakom Askarom.
A program otvaraju Ferreira i Dariush u lakoj kategoriji.

Borbe će uživo prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se u programu Nove TV, istog dana u večernjem terminu. Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban s gostujućim sukomentatorom Zelgom Galešićem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider