FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"superuzbudljiv meč"

Legendarni Overeem objasnio zašto treba gledati borbu Miočić – Ngannou i izabrao favorita

Legenda MMA-a Alistair Overeem tvrdi da je revanš Stipe Miočića i Francisa Ngannoua "must see" borba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadolazećeg vikenda u kavezu ćemo ponovno gledati svevremenskog Alistaira Overeema, apsolutnu MMA legendu koja u 42. godini života i dalje nije odustala od napada na titulu UFC prvaka. 

On će se na UFC-ovu Fight Nightu ogledati protiv Aleksandera Volkova, visokog ruskog borca koji se također nalazi u samom vrhu teške divizije u kojoj je apsolutni vladar Stipe Miočić. 

Upravo je naš prvak bio jedna od tema razgovora u intervjuu za South China Morning Post, odnosno njegov revanš protiv Francisa Ngannoua. Overeem, protiv kojeg je Stipe prvi put branio naslov UFC prvaka, imao je samo riječi hvale za obojicu te je objasnio zašto će sigurno gledati taj okršaj. 

gol expired Jednim tvitom izazvali kontroverzu: Na goruće pitanje zašto Hazard ponovno ne trenira odgovor je dao - Burger King divider

"Obojica su snažni, fizički dobro pripremljeni i svaki radi ono u čemu je dobar. Ne mogu reći previše toga... Nemam pojma. Ako baš moram nekoga izabrati, to bi onda bio Stipe. On je stvarno u dobroj formi. Ali je i Francis, zar ne? Osim što se tu radi o super uzbudljivom meču, radi se i o tome da sam ja fan UFC-a. Stoga ću sigurno gledati njihovu borbu. No ja općenito volim gledati UFC i volim vidjeti i druge prvake u akciji", rekao je Overeem za South China Morning Post.

U veličanstvenoj karijeri Overeem se borio s obojicom te je od obojice upisao poraze brutalnim nokautima. 

Nizozemac je u svojoj čudesnoj MMA karijeri osvojio sve što se dalo osvojiti, osim UFC-ova naslova prvaka. Upisao je 47 pobjeda i 18 poraza, a ovog vikenda, uz izravni prijenos na gol.hr-u u nedjelju od 2 sata ujutro te u snimci na Novoj TV u večernjem terminu istog dana, lovit će 48. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider