Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lavina reakcija

Jednim tvitom izazvali kontroverzu: Na goruće pitanje zašto Hazard ponovno ne trenira odgovor je dao - Burger King

Najveće pojačanje od odlaska Cristiana Ronalda, Eden Hazard, ponovno ne trenira s prvom momčadi Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Problemima Real Madrida u 2021. godini nema kraja. U malo više od mjesec dana Real je upisao poraze u kupu, superkupu i domaćem prvenstvu, trener Zidane dobio je pozitivan nalaz testiranja na koronavirus, a jedno od najskupljih pojačanja u klupskoj povijesti ponovno ne trenira.

Riječ je, naravno, o Edenu Hazardu, Belgijancu koji je došao kao čovjek koji bi trebao nadomjestiti Cristiana Ronalda, ali je do sada propustio više utakmica nego što ih je odigrao. U ovoj je sezoni zaigrao u tek osam prvenstvenih utakmica i upisao dva pogotka.

No čini se da slijedi nova stanka za Hazarda koji nije trenirao s ostatkom momčadi, što je bila tema rasprave u nogometnoj emisiji "El Chiringuito TV". Na profilima društvenih mreža objavljen je post s pitanjem "Zašto" Hazard ne trenira, a odgovor je ponudio lanac brze hrane - Burger King.

gol expired Kada u dvorani za trening ponestane vreća za udaranje, uskače Francis Ngannou: Treba li se Stipe zabrinuti? divider

"2x1 u Burger Kingu", glasio je odgovor, aludirajući da je Hazard umjesto treninga izabrao odlazak u Burger King koji očito ovog tjedna ima akciju dva hamburgera za cijenu jednog.

Taj tvit izazvao je lavinu reakcija na Twitteru, pa je tako tu objavu Burger Kinga podijelilo 24 tisuće ljudi, lajkalo gotovo 100 tisuća i komentiralo više od tisuću i pol korisnika. I to u svega 14 sati od objave.

Podsjetimo, Hazard je od svog dolaska u Real Madrid na svako okupljanje momčadi nakon kraće ili duže stanke dolazio s nekoliko kilograma viška, pa ga mnogi sprdaju da su mu draži hamburgeri, pizze i ostala brza hrana od treninga u dresu Kraljevskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider