FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije ni trepnuo

Kada u dvorani za trening ponestane vreća za udaranje, uskače Francis Ngannou: Treba li se Stipe zabrinuti?

Francis Ngannou još je jednom demonstrirao koliko je fizički snažan i čvrst borac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od dva mjeseca ostala su do novog okršaja Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za titulu UFC prvaka. UFC 260 priredba održat će se 27. ožujka, odnosno 28. u ranojutarnjim satima po hrvatskom vremenu.

Bit će to revanš za meč koji se dogodio u siječnju 2018. godine, kada je Miočić jednoglasnom sudačkom odlukom obranio titulu UFC prvaka rekordni treći put zaredom i upisao se u povijest organizacije.

Obojica se već naveliko pripremaju za novi okršaj i to redovito dokumentiraju na profilima svojih društvenih mreža. Ngannou je tu mnogo aktivniji, pa smo u jednoj od posljednjih objava mogli vidjeti demonstraciju snage njegova trupa.

On je na treningu poslužio kao vreća za udaranje Danu Igeu, UFC-ovu borcu lake kategorije koji je poznat po svom snažnom udarcu. Ige je Kamerunca udario nekoliko puta punim zamahom i jedva da ga je uspio pomaknuti, a pritom nećemo ni spominjati da Francis nije napravio nijednu grimasu zbog boli.

Čini se da je za razliku od meča prije tri godine mnogo bolje pripremljen fizički, no vidjet ćemo što su smislili u taktici s obzirom na to da ga je Stipe u prvoj borbi "školovao".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider