FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"dosta nam je njezinih sranja"

Šok iz UFC-a: Završena suradnja s Cris Cyborg, predsjednik White iznio jako puno "prljavog veša"

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je jako puno "prljavog veša" o Cris Cyborg te potvrdio da neće biti nastavka suradnje s Brazilkom.

Galerija Cris Cyborg (Foto: AFP) Cris Cyborg (Screenshot Instagram) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) +2 Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP)

UFC neće ponuditi jednoj od najboljih borkinja današnjice, Cris Cyborg, novi ugovor, prenosi hrvatski Fightsite! To je u ekskluzivnom intervju za Youtube kanal UFC-a otkrio predsjednik organizacije Dana White.

Nakon što je prošlog vikenda odradila svoju posljednju borbu na UFC ugovoru, očekivalo se kako će krenuti pregovori u kojima će UFC pokušati zadržati jednu od najboljih i najpopularnijih borkinja svijeta. No, čini se kako do njih neće doći, odnosno kako je UFC brzo izgubio strpljenje s uvjetima koje je Brazilka postavila ispred njih.

"Sva sranja koja ona govori, sve je to da bi izbjegla borbu protiv Amande Nunes. Primio sam tu poruku i shvatio ju. Otpustit ćemo ju, nećemo izjednačiti niti jednu ponudu. Slobodna je otići u Bellator ili koju god drugu organizaciju gdje će se moći boriti u lakim borbama koje želi. To je riješeno. Već danas će naš odvjetnik poslati pismo njenom timu u kojem će biti obaviještena kako je slobodna otići gdje želi. Završili smo posao sa Cyborg", rekao je predsjednik UFC-a.

Cyborg je odmah nakon borbe izjavila kako traži ispriku od Whitea zbog odnosa koji UFC ima prema njoj, između ostalog i za izjave kako ju je strah borbe protiv Amande Nunes. Prije dva dana čak je izašla snimka na kojoj vidimo razgovor Cyborg i Whitea odmah nakon borbe, tijekom kojeg ga je borkinja pitala zašto laže javnosti, potvrdivši kako želi revanš. Ipak, nakon prigovora kako je ostatak snimke montiran, Cyborg je isti uklonila. No, prekasno da isto već ne bi prenijeli svi mediji a to je na kraju došlo i do Whitea.

"Prije svega, ona i ja nemamo loš odnos. Neke stvari su rečene prije nego je došla u UFC. Mislio sam da je to riješeno i da smo ostavili iza nas. I onda sam u dvorani čuo neke stvari koje su u potpunosti izvan konteksta", iznenađeno je rekao White, a onda se prisjetio povijesti odnosa s brazilskom borkinjom:

"Sve je krenulo 2012. kad je ona bila pozitivna na steroide. Dvije godine kasnije u razgovoru s Keviom Ioleom je priznala kako ih je svjesno uzimala. Iole je u travnju iste godine radio intervju s Rondom Rousey u kojem je Ronda rekla kako se spremna boriti protiv nje pa makar Cyborg injektirala konjsku spermu u oči. Dodala je kako je Cyborg uzela toliko toga da više nije žena nego je 'to'.

Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Lavica Amanda Nunes šokirala cijeli svijet: Za samo 51 sekundu brutalno nokautirala Cris Cyborg! divider

Nakon toga sam ja zatražen komentar Rondinih izjava i samo sam objasnio kako je to sve biznis u kojem će borci reći razne stvari jedni drugima. Činjenica je da je Cyborg uzimala isti doping kao Ben Johnson kad je uzeo olimpijsko zlato. Riječ je o vrlo opasnom steroidu. Kasnije su me ponovno pitali o Cyborg, a ja sam ih pitao jesu li je vidjeli na MMA nagradama i izgleda li kao da je na steroidima. Tad je došla ona moja izjava da mi izgleda kao Wanderlei Silva u haljini. Mislim sam na to da ima fizikalije kao Wanderlei Silva."

Prokomentirao je i izjavu Cyborg u kojoj ga je ona optužila za zlostavljanje i namjerno srozavanje njenog imena i branda.

"Nikad nisam zlostavljao Cyborg. Bio sam upitan od strane medija i to je to. A sad se pojavio snimak od 15 sekundi gdje je u potpunosti izvađeno iz konteksta ono to sam rekao. Cyborg i ja smo 2015. godine izgladili ono što je bilo. Sad je 2019. godina, kako to ima ikakvog smisla? Ja mislim da ona samo stvara podlogu prema kojoj se ne bi morala boriti protiv Amande Nunes", još je dodao, da bi na kraju zaključio:

"Ne mrzim Cyborg i ne pokušavam je uništiti, sve što ona govori su ludosti. Znate li koliko sam kroz prošlost imao boraca s kojima nisam bio u dobrim odnosima? Tito Ortiz i ja se ne volimo niti smo se ikad cijenili, ali smo znali dogovoriti borbe, odradili smo dobar posao."

Cris Cyborg (Screenshot Instagram) Bizarna fotografija bivše UFC prvakinje: Prstima razdvojila posjekotinu i pokazala lubanju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider