FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još samo 18 dana

Pogledajte opaku najavu za najopakiji meč godine - Miočić vs. Ngannou!

Stipe Miočić pokušat će ispisati povijest kao prvi borac koji je u teškoj kategoriji obranio pojas prvaka tri puta zaredom.

Miočić protiv Ngannoua (Screenshot)

UFC je svjestan da će u noći s 20. na 21. siječnja sve će oči biti uprte u borbu za titulu najopakijeg borca današnjice. Prvak teške kategorije Stipe Miočić brani naslov teškaškog prvaka protiv Francisa Ngannoua.

Najjača MMA organizacija ništa nije htjela prepustiti slučaju, te je napravila najopakiju najavu do sada. "Official trailer" (službena najava) za dvoboj Daniela Cormiera i Jona Jonesa bila je prilično opaka, no ovoga puta je UFC nadmašio sam sebe.

Podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju četvorica glavnih boraca na UFC 220 spektaklu u Bostonu odradili su konferenciju za novinare u Las Vegasu, gdje je prošlog vikenda održan UFC 219. Miočić je tradicionalno bio hladan kao špricer, dok je Ngannou pokušao ući u glavu našem borcu, ali bezuspješno.

U videu koji traje 104 sekunde pogledajte kako se Miočić i Ngannou spremaju za najveći ogled svojih karijera. Ako ste ljubitelj MMA-ja, garantiramo da će vas proći trnci...

Kao što već znamo, na velikoj UFC-ovoj priredbi u Bostonu Miočić će svoj pojas braniti po treći puta zaredom. Najpoznatiji svjetski vatrogasac ima priliku ući u povijest kao najuspješniji teškaški prvak otkako postoje UFC-ove priredbe.

Dvoboj Miočića i Ngannoua na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju (20. na 21. siječnja) uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider