FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ja borbe završavam"

UFC podsjetio na Miočićevu snagu nokauta: Pogledajte pet brutalnih završetaka!

Još nas svega tri dana dijeli od najveće borbe u povijesti UFC-ove teške kategorije.

Miočić nokautira Overeema (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bliži se trenutak kada će Stipe Miočić po drugi put izaći u oktogon na okršaj protiv Daniela Cormiera, no ovoga će puta tražiti povratak UFC pojasa koji mu je oduzet prije godinu dana. Podsjetimo, Cormier je lani u prvoj rundi nokautirao američkog borca hrvatskih korijena, nakon jednog neopreznog izlaska iz klinča.

Godinu dana Stipe je odbijao apsolutno sve borbe koje mu je UFC nudio i želio je samo jednu - revanš protiv Cormiera. I dobio ga je. Naš je borac uvjeren da će ishod njihovog drugog dvoboja biti drugačiji, te da će ovoga puta on biti taj koji će natjerati suca da prekine borbu.

Stipe Miočić (GOL.hr) Svijet iščekuje mega sudar Miočića i Cormiera: Evo kako šanse vidi stručni sukomentator Nove TV divider

Stipe je na svojem Twitter profilu podijelio objavu UFC-a, koji je u četiri minute videa podsjetio na snagu nokauta koju posjeduje naš borac, te pritom izdvojio pet najboljih završetaka borbi uz poruku "kada vas nokautira, očekujte snažan udarac".

Miočić je podijelio video uz jasnu poruku:

"Ja svoje borbe završavam."

Nadamo se da će tako biti i ovoga puta, u noći sa subote na nedjelju. Prijenos glavnog programa UFC-a 241 možete pratiti na našem portalu GOL.hr od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV u večernjim satima nedjelje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider