FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svijet je bio šokiran

Kakvu je poslasticu UFC omogućio svojim fanovima: Trenutak koji je promijenio povijest MMA-a!

Nate Diaz kreirao je prije tri i pol godine jedno od najvećih iznenađenja u povijesti UFC-a.

Galerija Nate Diaz guši McGregora (Foto: AFP) Khabib i Nate Diaz se umalo potukli Nate Diaz i Conor McGregor (Foto: AFP) +2 Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP)

S vremena na vrijeme najpoznatija MMA organizacija UFC počasti svoje fanove objavljivanjem cijele borbe sa svojih najvećih evenata, koje se inače mogu vidjeti samo kupnjom PPV paketa. Ovaj put UFC je fanove počastio jednom od borbi koja je promijenila puno toga u organizaciji – prvim okršajem Natea Diaza i Conora McGregora!

Podsjetimo, u noći sa 17. na 18. kolovoza, u izravnom prijenosu na GOL.hr-u, gledat ćemo UFC 241 event, na kojem će Stipe Miočić protiv Daniela Cormiera pokušati vratiti svoj pojas prvaka. Na istom eventu, samo borbu ranije, u oktogon će se nakon tri godine stanke vratiti Nate Diaz, a njegov suparnik bit će Anthony Pettis.

gol expired UFC 196: McGregor srušio rekord pa ugušen, Holm ostala bez pojasa divider

Bit će to prva borba Natea Diaza nakon kolovoza 2016. godine i UFC 202 eventa kada je izgubio u revanšu od Conora McGregora. Samo pet mjeseci ranije Diaz se masnim slovima protiv istog suparnika zauvijek upisao u povijesti MMA-a.

Podsjetimo, tog ožujka 2016. godine trebali su se boriti Rafael dos Anjos, aktualni prvak lake kategorije, i Conor McGregor. Brazilac se ozlijedio i onda je UFC krenuo u potragu za njegovom zamjenom. Nakon što su priliku za borbu odbili Jose Aldo i Frankie Edgar, pozitivan odgovor stigao je od čovjeka koji je u tom trenutku, 11 dana prije borbe, bio na jahti i ispijao koktele.

gol expired Potez Mayweathera sigurno više boli McGregora od poraza protiv Diaza divider

Nate Diaz prihvatio je borbu, ali uz uvjet da se ona odigra u velteru jer nije bilo vremena za skidanje kilograma. Conor McGregor je pristao i, kako je kasnije priznao, pogriješio.

Irski borac bio je bolji tijekom uvodne runde i pol, no onda je krenuo Diaz. Uzdrmao je McGregora, natjerao ga na paničnu reakciju pokušaja rušenja, što je majstor jiu-jitsua poput Diaza iskoristio.

Fotografija kako guši McGregora na podu i kako Irac tapka postala je jedan od najpoznatijih trenutaka u UFC-ovoj povijesti. Organizacija je stoga svojim fanovima ponudila još jednom priliku da se prisjete kako je to izgledalo.

gol expired Sjajni McGregor se u borbi godine osvetio Diazu! divider

Khabib i Nate Diaz se umalo potukli Spriječen kaos pored kaveza: Povratnik u UFC prolazio pored Khabiba i onda je krenulo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider