FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uznemirujuće snimke

UFC-ov borac s teško unakaženim zubima vratio se u oktogon i nastavio borbu: "Ionako mi je potrebna operacija"

Amerikanac Devin Clarke pokazao je svom kutu unakaženi osmijeh, pogledao ga je i liječnik, ali pustili su ga da završi borbu.

Američki MMA borac Devin Clark naizgled se šalio kad je rekao kako ima problema sa zubima između druge i treće runde svog okršaja s Ionom Cutelabom na UFC-ovom Fight Nightu 192 Smith-Spann, međutim možda se nije trebao šaliti i umjesto treće runde potražiti zubara.

Devin Clark Devin Clark (Foto: GOL.hr)

Clark (12-6 MMA, 6-6 UFC) izgubio je od Cutelabe (16-6-1 MMA, 5-5-1 UFC) jednoglasnom sudačkom odlukom poslije tri runde u subotnjoj sunaslovnoj borbi u poluteškoj kategoriji u UFC-ovom Apexu u Las Vegasu. Moldavac ga je zamalo završio u prvoj i drugoj rundi, ali u trećoj je iznenađujuće vratio malo poštovanja i izdržao do sudačke odluke.

gol expired VIDEO: Preživio brutalan nokaut na kraju prve runde, čudesno se oporavio u pauzi i u drugoj rundi završio svog suparnika divider

Malo je nedostajalo da se uopće ne pojavi u trećoj rundi jer je između rundi priznao svom kutu kako ima problema sa zubima. Kratko su se konzultirali hoće li ga uopće poslati natrag i završiti borbu, a na kraju su se ipak dogovorili.

"Nema veze, idemo dalje, ionako mi je potrebna operacija,“ rekao je Clark ironično svojim trenerima i ustao sa stolice.

gol expired VIDEO: Na čelu mu vidljivo bujao veliki hematom, ali i s tom ozljedom je nokautirao protivnika divider

Clarkovi zubi i zubno meso bili su ružno unakaženi, liječnik ga je još jednom pregledao uoči gonga i pustio da završi borbu.

Clarke je baš u toj trećoj rundi bio najopasniji, međutim nije imao šanse protiv Cutelabe na bodove jer je vrlo uvjerljivo dobio uvodne dvije dionice borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider