FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Praite na Novoj TV

Novi UFC-ov spektakl obilježili brutalni nokauti: Smith svladao Spanna pa prozvao Rakića

Nekoliko sjajnih nokauta vidjeli smo na UFC večeri u Las Vegasu, a glavna borba Anthonyja Smitha i Ryana Spanna definitivno je opravdala taj status.

UFC (Foto: Dnevnik Nove TV)

Nakon što je u okršaju poluteške kategorije, već u prvoj rundi slavio protiv sunarodnjaka Ryana Spanna, Anthony Smith je napravio pobjednički selfie.

Smith je bolje krenuo pa poslije nekoliko izmjena u parteru uhvatio Spanna za vrat i svladao ga gušenjem. Reprizu UFC-ovog spektakla možete pratiti na Novoj TV noćas poslije ponoći.

No, nije stalo na tome, po završetku borbe porasle su tenzije, tako da su morali reagirati iz osiguranja i razdvojiti dvojicu boraca. Iako se sve ubrzo završilo pozdravom, Smith se nije smirio.

„Čovječe, muka mi je do toga da stalno ispadam posran. U stilu, Smith ne valja, on pobjeđuje samo stare tipove, pa nisu dovoljno rangirani. Ovdje sam i potući se koga god stavili ispred mene. Ja ne donosim te odluke“, rekao je Smith pa jasno poručio koga želi idućeg.

"Želim Aleksandra Rakića. On samo sjedi okolo. On nije sljedeći za titulu. Ili ću dobiti tu borbu ili ću je preskočiti. To je ono što želim. Želim nekoga ispred sebe. Zaradio sam to", kazao je.

Rakić, koji je Smithu nanio posljednji poraz u karijeri, na ovu je prozivku kratko odgovorio na Twitteru.

"Slobodan sam u prosincu".

A sjajnu borbu na sinoćnjem UFC-u u bantam kategoriji pružila su dvojica zamjenskih boraca, Nate Maness i Tony Gravely.

Prvo je Menesa krajem prve runde od nokauta spasilo zvono, da bi se pribrao i u drugoj rundi uzvratio na sličan način te slavio tehničkim nokautom.

Joaquin Buckley, poznat i kao vlasnik jednog od najboljih nokauta, na prigodan je način slomio Brazilca Antonia Arroyja. Nije mu pritom smetao ni golemi hematom na čelu...

U ženskom dvoboju veliku udaračku večer imala je brazilska borkinja Ariana Lipski, pobijedivši debitanticu u UFC-u, Nijemcu Mandy Bohm, jednoglasnom sudačkom odlukom...
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider