FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što nas sve čeka?

UFC u "normalnom" terminu na GOL.hr-u i Novoj TV: "Sve pršti od ekskluzivnih borbi"

Bliži se nova UFC-ova priredbe, koju vam donose Gol.hr i Nova TV. UFC je stigao u Kopenhagen, svi borci prošli su vagu, evo što ćete gledati u subotu od 20 sati na Gol.hr-u, a u ponoć na Novoj TV.

Jack Hermansson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Odrađeno je vaganje i sučeljavanje i sve je spremno za veliki sudar u danskoj prijestolnici. 31-godišnji Šveđanin Jack ''The Jocker'' Hermansson grabi velikim koracima prema vrhu srednje kategorije. Trenutačno peti izazivač te kategorije ima četiri pobjede zaredom od kojih je posljednja protiv Jacarea Souze najveća u karijeri.

''Posljednjih 18 mjeseci u UFC-u sam bio jako zauzet. Borio sam se puno. Svaka pobjeda koju sam zaradio dovela me bliže tituli. To mi je cilj, to mi je posao. To je moj život. Napravit ću sve da bih ispunio taj cilj'', rekao je.

Jared Cannonier (Foto: GOL.hr) "Gorila" šokirala favoriziranog Hermanssona u glavnoj borbi povijesnog UFC spektakla u Danskoj divider

Jared Cannonier je također u formi života: nakon Davida Brancha sredio je i legendarnog Andersona Silvu.

''Svi koji su u oktogonu sa mnom osjetit će prijetnju. Osjetit će se neugodno i imat će gorak okus u svojim ustima"

''Canonier je napravio fenomenalnu transformaciju iz teške u polutešku pa u srednju. Izgleda fenomenalno i zaslužio je tu borbu. Hermanson je na neki način nasljednik Gustafsona, ali ima tamo još dobrih boraca'', rekao je Igor Pokrajac, stručni komentator Nove TV.

Nenad Bjelica (Foto: GOL.hr) Bjelica za Dnevnik Nove TV najavio Man City: "Vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat" divider

Cannonier fizički izgleda impresivno. I posljednjih godina borbe mu rijetko odlaze do sudačkih kartica. Samopouzdanje mu para nebo a trenutačno je deveti na ljestvici izazivača srednje kategorije.

''Svi koji su u oktogonu sa mnom osjetit će prijetnju s moje strane. Osjetit će se neugodno i imat će gorak okus u svojim ustima'', rekao je Cannonier.

"Atmosfera će biti naelektrizirana"

''Mislim da ću dobiti svu energiju od publike u Danskoj. Od svih ljudi koje predstavljam, koji će biti tamo i podupirati me. Atmosfera će biti naelektrizirana'', smatra Hermansson.

Ganso poludio (Foto: Screenshot) Nekoć veliki brazilski talent napravio scenu: Opsovao trenera, pa umjesto njega vodio momčad divider

Kada je Khalil Rountree u oktogonu, očekuju se nokauti. Do svoje četiri UFC pobjede došao je s tri nokauta. Ronthre će pobjedu na sličan način vjerojatno tražiti protiv Moldavca Cutelabe.

''Ion Cutelaba protiv Rountreea, koji je jedini nokautirao Gokhana Sakija, jednog velikog K1 borca. Tako da card pršti od ekskluzivnih borbi'', smatra Pokrajac.

Šest borbi u glavnom dijelu večeri, a šlag na vrhu - Hermanson protiv Cannoniera. Budite s nama sutra od 20 sati na GOL.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider