FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tko se osramotio na kraju?

Covington objavio snimku Poiriera kojom ga je trebao osramotiti uoči McGregora

Dustin Poirier odgovorio je na optužbe uoči borbe s Conorom McGregorom na UFC 264.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najpoznatijih UFC-ovih trash talkera Colby Covington pokušao je osramotiti Dustina Poiriera uoči njegove trilogije s Conorom McGregorom, koja će se uz izravan prijenos na gol.hr-u održati ovog vikenda na UFC 264 spektaklu u Las Vegasu.

Covington je objavio snimku s jednog Poirierova treninga na kojem je imajući zaštitu na glavi nokautirao svog sparing-partnera koji nije imao zaštitu.

''Čovjek s kompletnom zaštitom kako bi zaštitio lice i osjećaje je Poirier. Ovaj bez zaštite za glavu, hrvačkih vještina i moždanih stanica lijevo je 'Khabib'. Procijenite tko je dobar, a tko zao ovdje'', napisao je Covington aludirajući na to kako je Poirier nokautirao i slavio isti taj nokaut protiv nekog amatera.

gol expired Bizarna snimka upućena Poirieru, počeo je show koji su svi htjeli: Vratio se ''stari Conor McGregor'' divider

Neki su odmah požurili napasti Poiriera na društvenim mrežama zbog nokautiranja svog sparing-partnera. No javio se sam Poirier na Twitteru te napisao kako se radi o profesionalnom borcu s 20 pobjeda iza sebe, a onda je dodatno objasnio.

''Nisam htio da ljudi misle da sam nokautirao nekog amatera. To je profesionalni borac. Takve se stvari događaju na treninzima, na pravim sparinzima. Nekad tako izgledaju pravi sparing-treninzi.''

Borac na snimci je Felipe Douglas iz Titan FC-a, a mnogi su Covingtonov potez povezali sa željom UFC-a da destabilizira Poiriera kako bi u trilogiji pobijedio Conor McGregor, zlatna koka UFC-a.

Pobjednik meča dobit će priliku za naslov protiv prvaka UFC-ove lake kategorije Charlesa Oliveire ove jeseni.

Tko će pobijediti u trilogiji?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider