FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo

Bizarna snimka upućena Poirieru, počeo je show koji su svi htjeli: Vratio se ''stari Conor McGregor''

Conora McGregora i Dustina Poiriera ove nedjelje čeka treća borba u još jednoj UFC trilogiji.

''Gdje je nestao onaj Conor McGregor?", "Pravi Conor McGregor ne bi izgubio u siječnju od Poiriera'', bili su samo neki od komentara UFC-ovih obožavatelja na poraz Irca koji se dogodio u siječnju ove godine.

Za mnoge je Poirierova pobjeda bila veliko iznenađenje, a dojam je bio kako je McGregor izgubio onu poznatu agresivnost koja ga je krasila, i to ne samo u oktogonu.

McGregor je sipao komplimente na račun protivnika, iskazivao mu poštovanje, dogovarale su se donacije u humanitarne svrhe.

To za veliku većinu njegovih fanova nije bio pravi Conor, a je li se vratio, vidjet ćemo ove nedjelje na UFC 264 spektaklu, koji uživo možete gledati na gol.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u snimci u večernjim satima na Novoj TV.

Nekoliko dana uoči završne borbe trilogije između Poiriera i McGregora Irac je objavio bizarnu snimku koja će razveseliti sve one koji su za njegov pad krivili dobro ponašanje.

Tko će pobijediti u trilogiji?

Ukupno glasova:

''Dustineee…. Graškoglavi…. Dolazim po tebe Pea-head. Smiješni seljačiću'', poručio je McGregor za početak.

U sljedećim danima očekuje se pravi show u Las Vegasu. Conor se već neko vrijeme nalazi u Kaliforniji i tamo izaziva pravu euforiju među svojim fanovima, a čini se da na borbu stiže u svom najboljem zabavljačkom izdanju. Hoće li biti i na nekadašnjoj razini u oktogonu, to ćemo tek vidjeti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider