FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav muškarac

Vidimo ih kao neustrašive gladijatore, no ovaj UFC-ovac je poput trogodišnjaka imao pratnju na testiranju

Marlon Vera je uoči novog UFC-ovog eventa u Jacksonvilleu osvojio brojne fanove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borci koji će se nadolazećeg vikenda boriti na novom UFC eventu u Jacksonvilleu pomalo pristižu u grad. Marlon Vera jedan je od tih boraca koji će biti na glavnom programu UFC on ESPN Overeem vs Harris eventa, koji ćete moći gledati UŽIVO na GOL.hr-u te u snimci na Novoj TV.

gol expired Bullsi se sjetili Kukoča: Prije 26 godina pogodio šut koji mu je obilježio karijeru divider

Po dolasku u Jacksonville borci su obavezni doći u kompleks i testirati se na koronavirus. Riječ je o testu pri kojem liječnik uzima bris iz nosa gurajući tanku cjevčicu duboko u nosnu šupljinu. Nije ugodno, no isto tako nije ni tako strašno kako je čini se bilo za Marlona Veru, koji je sa sobom morao imati pratnju kao podršku, ali i osobu koja će ga držati da ne pobjegne.

Liječnica je imala gotovo punu minutu problema s Verom prije nego se uspio pribrati i ostati donekle miran da mu ugura cjevčicu u nos i uzme bris. Video je naravno popularan na društvenim mrežama, a kada ga pogledati bit će vam jasno i zašto.

Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL) Za ovom dvojicom danas luduju djevojke, pogledajte ih kad su bili cimeri kao klinci divider

Recimo i da će Marlon Vera otvoriti glavni program UFC-a on ESPN, na kojem će glavna borba večeri biti teškaški okršaj Alistaira Overeema i Walta Harrisa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider