FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Tri pobjede u promociji

UFC-ov borac priznao da je biseksualac kad je procurio njegov video seksa s muškarcem: "Nisam si to želio, ali..."

UFC-ov borac Jeff Molina priznao je da je biseksualac.

UFC (Foto: Afp)

UFC-ov borac Jeff Molina priznao je da je biseksualac jer je u javnost procurio njegov video seksa s muškarcem. Dan uoči UFC-a 286 u Londonu borac koji ima impresivan skor 11-2-0 s tri pobjede u promociji na društvenim mrežama pokušao je raščistiti situaciju.

"Ja sam bi seksualac, nisam želio to javno obznanjivati, ali prilika da to sam obznanim mi je oduzeta. Želio sam svoj privatan život zadržati za sebe. Cijeli život sam bio s djevojkama i skrivao svoje osjećaje u hrvačkoj momčadi u srednjoj, kasnije na sveučilištu, pri početku moje MMA karijere, čak i kad sam ispunio svoj san upavši u UFC", započeo je na Twitteru.

"Mišićav sam momak i ta frajerska sprdancija, odnosno smisao za humor je bio dio mene. Sama pomisao da me moji prijatelji, suborci i ljudi koji me gledaju kao uzora, moraju gledati drugim očima je bilo nešto s čime se nisam mogao nositi.“

"U sportu u kojem su navijači uglavnom homofobi, nisam si to želio priuštiti u karijeri. Želio sam da me znaju po mojim borilačkim vještinama, a ne kao „onog bi UFC borca“, koji bi se kasnije, siguran sam, pretvorio u „gej UFC borac“.

"Poremećenom čovjeku koji je sve ovo započeo – nadam se da mu je vrijedilo. Na kraju dana znam tko sam, koliko god me sad mrze, toliko dobivam i podrške i to mi puno znači.“

Molina se u UFC-u nije borio od pobjede u perolakoj protiv Kazahstanca Zhalgasa Zhumagulova u lipnju 2022. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider