FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Oliveira vs Makhachev

Borba godine na UFC-u 280: "Neće biti puno akcije na nogama, ova će bitka biti odlučena u parteru"

Večeras pratite borbu za titulu u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva, glavni program pratite izravno na gol.hr-u od 20 sati, odnosno na Novoj TV od 22 i 15.

Dugo iščekivanje je pri kraju, večeras od 20 sati na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV u 22 i 15 u borbi večeri UFC-a 280 Charles Oliveira i Islam Makhachev naći će se oči u oči u "borbi godine“, okršaju za naslov prvaka lake kategorije.

S jedne strane bit će stari prvak, brazilski borac s 11 uzastopnih pobjeda, a na drugoj ruski izazivač s 10 pobjeda zaredom. Nečiji niz će stati u subotu uvečer i to je sigurno, ali sad još njih dvojica trebaju odlučiti čiji…

"Oliveira je nevjerojatno napredovao u borbi na nogama. Njegova distanca, udarci, većinom se bori naprijed, natrag, ne mijenja puno kutove, ali sve što radi, radi savršeno. Lijevi kroše u povlačenjima, zadnji direkt, koljena, ubodni udarci, sve što vas napada frontalno je problem“, kaže Zelg.

Makhachev ima 70 posto uspješnosti rušenja, Oliveira ima 40 posto uspješnosti. Nešto je lošiji bio u zadnjim borbama, ima samo šest, ali to je do njegovih suparnika jer su uglavnom svi bili hrvači. S druge strane Oliveira je izrazito precizan borac, 60 posto pogođenih udaraca, kome Pokrajac daje prednost na nogama?

"Dajem Oliveiri, ali to neće biti čest slučaj. Makhachev će tražiti poludistancu, ići će prema Oliveiri, udarat će ga desnim krošeom kako bi ga stjerao uz ogradu. Radit će ono što najbolje zna, a to je borba uz ogradu i na podu“, smatra Pokrajac.

Sve o ovoj borbi, ali i ostalim okršajima glavnog programa UFC-a pronađite u novom Lucky Punchu:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider