FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Iznenađeni?

Može li tko zaustaviti Makhacheva? Khabibov učenik već sad je izraziti favorit za novog prvaka lake

Malo je nedostajalo da se Islam Makhachev pojavi na UFC-u 272 samo tjedan dana poslije pobjede protiv Bobbyja Greena.

Spektakularni UFC 272 s Colbyjem Covingtonom i Jorgeom Masvidalom u glavnim ulogama je pred vratima, a malo je nedostajalo da na tom velikom događaju, koji možete pratiti izravno na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i na Novoj TV kasnije u snimci, gledamo Islama Makhacheva drugi vikend zaredom.

Naime, ruski borac protekli vikend pobijedio je Bobbyja bvrlo uvjerljivo u prvoj rundi pa se odmah ponudio ovaj vikend uskočiti protiv Rafaela dos Anjosa. Njegova je pobjeda bila toliko dominantna da je Dana White odmah poslije najavio kako će Makhachev u svoj sljedećoj borbi boriti za titulu u lakoj kategoriji UFC-a, a ubrzo nakon kladionice su izbacile tečajeve za sljedećeg prvaka.

gol expired Pregazio suparnika protekli vikend, a sad želi uskočiti protiv Dos Anjosa u nedjelju: "Može li u velteru? Radije u kategoriji koju ste vi izmislili" divider

Makhachev izraziti favorit za novog prvaka lake

"Makhachev trenutačno ima 1.25 da će postati prvak lake kategorije, na Oliveiru je tečaj 4.45. Iznenađuje li vas to“, upitao je Vlado Boban Zelga Galešića i Igora Pokrajca.

"Mene da. Mislim da je to podcjenjivački prema aktualnom prvaku Oliveiri. Makhachev je odradio sjajan posao u zadnjoj borbi, ali riječ je o Bobbyju Greenu koji nije visoko rangiran i uskočio je naknadno u zadnja dva tjedna. Ako to sve uzmemo u obzir, ta pobjeda nije toliko impresivna kako izgleda na papiru“, smatra Zelg Galešić.

gol expired Potvrđena šokantna vijest: Cain Velasquez optužen za pokušaj ubojstva! divider

Pokrajac nije iznenađen

"Mene to ne iznenađuje. Kladionice po zadnjoj borbi ili zadnjoj pobjedi najviše sastavljaju tečajeve. Taj njihov algoritam najviše to uzima u obzir“, rekao je Pokrajac.

Oliveira i Gaethje će se boriti 7. svibnja. Oliveira je favorit 1.60 je na njega, 2.30 na suparnika. Dobije li Gaethje taj meč, Makhachev je i u tom slučaju favorit i to još izraženiji.

"Volio bih vidjeti Makhacheva protiv Michaela Chandlera, to bi mu bio sjajan izazov“, podvukao je Galešić.

Više saznajte u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider