FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Vežite se, polijeće!

VIDEO UFC priprema spektakl u nizovima: Za predjelo najveći luđak u MMA-u pa dva slijeda borbi za pojas

Na sjajnom UFC-u 270 očekuju nas spektakularne borbe za pojaseve u lakoj i teškoj, ali prije njih također poslastica. Pratite ga uživo na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i u snimci na Novoj TV kasnije kroz dan.

Spektakl u Anaheimu očekuje sve ljubitelje MMA-a na UFC-u 270 koji predvode Francis Ngannou i Cyril Gane koji se bore za pojas u teškoj kategoriji. Prije njih na megdan će treći put zaredom prvak u "muhi" Brandon Moreno i donedavno dominantni bivši prvak Deiveson Fogueiredo, dok će predjelo za njih pak biti apsolutni luđak Michel Pereira, čije će premete, skokove i trikove iz Capoeire testirati Andre Fialho.

"Michel Pereira je jedan od ljudi koji nas je najviše oduševio svojom atraktivnošću, komentirali smo ga protiv Diega Sancheza, 4-2 ima u UFC-u, zapravo 5-1 jer je dominirao Sancheza cijelu borbu pa na koncu izgubio diskvalifikacijom“, započeo je Vlado Boban u Lucky Punchu.

gol expired MMA škola: Ganeovo kretanje po oktogonu ili Ngannouov pritisak, evo što bi moglo odlučiti naslovnu borbu UFC-a 270 divider

"Borac koji je donio novu dimenziju u kategoriju, ne samo u nju nego i u UFC sa svojom pozadinom u Capoeiri i gimnastici. Kao borac je također sam vrh“, smatra Igor Pokrajac.

Protivnik Brazilcu bit će Portugalac Andre Fialho, bivši Bellatorov borac koji je Stefana Sekulića pobijedio u prošloj borbi. Nimalo lagan zalogaj iako je Brazilac na papiru favorit.

"Pereira je favorit, ali kroz povijest se pokazivalo da su borci koji su dolazili iz drugih organizacija, iako su tamo bili među boljima, neki nosili titule najboljih na svijetu 'izvan UFC-a', međutim to se uglavnom pokazalo kao prazna priča jer bi u najjačoj svjetskoj organizaciji ipak bili samo prosjek. Brazilac je sam vrh u velteru i pokazat će se kao teška prepreka za Portugalca“, podvlači Pokrajac.

Želite li znati više o UFC-u 270, nastavite u Lucky Punchu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider