FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Analiza Igora Pokrajca

MMA škola: Ganeovo kretanje po oktogonu ili Ngannouov pritisak, evo što bi moglo odlučiti naslovnu borbu UFC-a 270

UFC započinje svoju PPV godinu spektaklom u Kaliforniji, a Lucky Punch u svojoj MMA školi detaljno analizira njihovu borbu.

Najpopularnija svjetska organizacija mješovite borbe ovaj će vikend otvoriti godinu kad su u pitanju PPV eventi, a u glavnoj ulozi UFC-a 270 bit će teškaški obračun za ujedinjenje pojaseva između Francisa Ngannoua i Cyrila Ganea.

Borbu aktualnog i privremenog prvaka možete pratiti u izravnom prijenosu u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u i u snimci isti dan na Novoj TV, a detaljnu analizu ovih boraca pogledajte u najnovijoj MMA školi Lucky Puncha.

Ovaj put nije bilo našeg uobičajenog "senseija“ Zelga Galešića kojeg je pokosila korona i kojem ovim putem želimo brz i uspješan oporavak, a u njegove rukavice privremeno je uskočio Igor Pokrajac.

Gane pokušava direktima, a Ngannou pritiskom

U njegovom društvu bio je domaći borac Ilija Brkan, koji oduševljava svojim nastupima na Forgačevom Armagedonu, a za ovu priliku stao je preko puta Pokrajca u kavezu.

"Cyril Gane je dosta lagan na nogama, uvijek se kreće naprijed nazad, dok je Francis Ngannou dosta čvrsto. Gane u svojim kretnjama koristi dosta direkata nogama i rukama, kojima drži svog suparnika na distanci. Gane je jako dobar u defenzivnom kretanju i ako Ngannou krene na njega, ići će unatrag i pokušavati kontrama.“

"Ngannou će pak silovito krenuti na svog suparnika i pokušati ga pritisnuti uz žicu. Tamo će probati s prljavim boksanjem nanijeti neku štetu Ganeu. Uvjeren sam da je Ngannou pospješio svoje hrvanje i pokušat će ga implementirati u ovoj borbi“, podvukao je Pokrajac.

Sve o UFC-u 270 pogldajte u prvom ovogodišnjem Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider