FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na gol.hr-u i novoj tv

Još nas jako malo dijeli od spektakularnog UFC-a 256: Spremite se za pet spektakularnih okršaja

UFC 256 možete ovog vikenda gledati na gol.hr-u i Novoj TV.

Još nas manje od dva dana dijele od novog UFC-a koji vam donosimo na gol.hr-u i Novoj TV. Na rasporedu UFC-a 256 je jedna borba za naslov prvaka, a uz to u oktogon se vraća i jedna od najvećih zvijezda, sjajni Tony Ferguson.

"Jedini čovjek koji je mogao pobijediti Khabiba Nurmagomedova", takvim mnogi smatraju Tonyja Fergusona, ali njihova borba, zbog nevjerojatnog niza događaja, nikada nije održana.

Khabib je u međuvremenu otišao, a Tony je još tu. I bori se ovoga vikenda, protiv Brazilca Charlesa Oliveire.

"San mi je postati UFC-ov prvak i donijeti pojas kući. Na tom putu sam već deset godina. Imam 27 pobjeda. Odluku ne prepuštam sucima, idem ili na nokaut ili na predaju. Spreman sam suočiti se s najboljih pet", rekao je Oliveira.

Ovaj sjajni Brazilac ima sedam pobjeda zaredom i nalazi se u formi života.

Tony Ferguson, nakon jednog od najdužih pobjedničkih nizova u povijesti UFC-a, šokantno je poražen od Justina Gaethjeja u posljednjoj borbi u svibnju.

"To se događa. Što možeš? Hvala što si prihvatio borbu, Justine. Nadam se ste uživali u ovoj borbi."

A što tek reći na nevjerojatnog Deivesona Figueireda? Brazilac ovoga vikenda brani svoj naslov prvaka samo tri tjedna nakon posljednje obrane! S nadimkom "Deus de Guerra", ili "Bog rata", djeluje nepobjedivo.

"Moja posljednja borba nije bila teška. Zato sam se osjetio spremnim za ovo. Ovdje sam da prozovem Brandona Morena. Brandone Moreno, hoćeš li se boriti u prosincu?"

Moreno je prihvatio, i ovoga vikenda gledat ćemo i tu borbu! Mladog Meksikanca čeka prilika života.

Sve to, i još više, gledajte izravno u noći sa subote na nedjelju u 4 sata na portalu gol.hr; te u nedjelju navečer u 23 sata na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider