FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
morao tražiti ručnik

Nije moglo bez drame: Yoel Romero čekao do posljednjeg trenutka za vaganje

UFC 248 sada i službeno ima dvije borbe za naslov prvaka!

Yoel Romero (Foto: Screenshot)

Yoel Romero čekao je gotovo maksimalna dva dozvoljena sata za prolazak vage uoči UFC 248 eventa u Las Vegasu, gdje će po četvrti put u karijeri imati priliku osvojiti naslov prvaka. Zapravo, treći put, jer je jednom pao vagu i njegova pobjeda protiv Lukea Rockholda nije imala nikakvu težinu. 

Sučeljavanje Joanne i Zhang Vatreno sučeljavanje uoči UFC-a 248: Kineskinja jednom riječju uništila bivšu kraljicu UFC-a

On je u konačnici, nakon što je skinuo apsolutno sve sa sebe, imao potrebna, ali i maksimalna 84 kilograma. UFC prvak srednje kategorije Israel Adesanya imao je svega 200 grama manje na vaganju, na koje je izašao kao prvi od svih boraca. 

Vagu je prošla i još jedna borkinja koja teško skida kilograme i teško se spušta na težinu slamka kategorije - izazivačica Joanna Jedrzejczyk. Ona i Weili Zhang obje su imale po maksimalno dozvoljena 52 kilograma.

Adesanya udara Romera Razočaravajuća glavna borba UFC 248 spektakla: Adesanya obranio naslov, ali ostao bez velikog broja fanova!

UFC 248 event možete gledati u nedjelju od 4 sata ujutro na GOL.hr-u, te u snimci istog dana na Novoj TV u večernjem terminu.  

UFC 248, raspored borbi:

Israel Adesanya - Yoel Romero (srednja, za naslov)

Zhang Weili - Joanna Jedrzejczyk (slamka, za naslov)

Beneil Dariush - Drakkar Klose (laka)

Neil Magny - Li Jingliang (velter)

Alex Oliveira - Max Griffin (velter)

Yoel Romero udara Stručni MMA sukomentator Nove TV najavio: "Romero će iznenaditi i pobijediti Adesanyu"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati