FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nasmijala cijelu dvoranu

Vatreno sučeljavanje uoči UFC-a 248: Kineskinja jednom riječju uništila bivšu kraljicu UFC-a

Poljakinja Joanna Jedrzejcyzk pokušat će ovog vikenda vratiti naslov UFC prvakinje, a da bi u tome uspjela služi se prljavim igricama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obično su muški borci ti koje predsjednik UFC-a Dana White mora razdvajati na sučeljavanjima uoči najvećih evenata, no ovoga puta je to morao napraviti prilikom sučeljavanja dviju djevojaka koje će se boriti za naslov UFC prvakinje. Točnije Dana White je morao smirivati Poljakinju Joannu Jedrzejczyk, koja je imala potrebu prijetiti svojoj suparnici.

Adesanya udara Romera Razočaravajuća glavna borba UFC 248 spektakla: Adesanya obranio naslov, ali ostao bez velikog broja fanova! divider

"Ono što si jučer napravila mojim fanovima, to se ne radi. Nema zajebavanja s poljskom nacijom. Deklasirat ću te u subotu, obećavam ti da se nisi susrela s nekim kao što sam ja", biflala je Joanna, a Kineskinja Weili Zhang kratko uzvratila "ušuti" i prilikom toga nasmijala cijelu dvoranu.

"Zatvorit ću ti usta šakama. Ti si unutra samo mala djevojčica i to ću ti pokazati. Pokaži respekt prema kraljica. Ne znaš što ti ni govorim sada, ali razgovarat ćemo u subotu. Natjerat ću te da odustaneš", govorila je Poljakinja, a Zhang kratko uzvraćala s "ušuti" ili "OK".

gol expired Pogledajte kakav nas UFC spektakl očekuje ove nedjelje u Las Vegasu divider

Što je točno Weili, koja loše priča engleski, napravila poljskim fanovima da je toliko naljutilo Joannu nije poznato nikome, osim jedino njoj. Ovo je uobičajena predstava poljske borkinje koja pokušava ući u glavu svojim suparnicama. To nije uspjela napraviti Rose Namajunas koja ju je dva puta pobijedila, a očito nije ni Kineskinji, koja je nakon sučeljavanja otkrila Arielu Helwaniju da joj je cijela ta predstava bila smijašna.

gol expired Apsolutni hit: Dvogodišnji Amerikanac ne prestaje izvikivati ime Bojana Bogdanovića divider

Sučeljavanje Israela Adesanye i Yoela romera, koji će se ogledati za pojas prvaka u srednjoj kategoriji, prošao je bez ikakve napetosti, štoviše uz puno osmijeha i pošalica.

UFC 248 event možete gledati u nedjelju od 4 sata ujutro na GOL.hr-u, te u snimci istog dana na Novoj TV u večernjem terminu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider