FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
neviđene scene

Habib ponizio i zagušio Conora, pa izazvao potpuni kaos i ostao "bez" pojasa prvaka!

Habib Nurmagomedov obranio je titulu prvaka u lakoj kategoriji.

Galerija Habib ugušio Conora (Screenshot) Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) +3 Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP)

U najvećem meču u UFC-ovoj povijesti, na UFC-u 229 u Las Vegasu, Habib Nurmagomedov pobijedio je Conora McGregora gušenjem u 4. rundi. Kraj meča obilježio je kaos u i izvan oktogona koji je izazvao Habib i njegov tim.

Snimku UFC-a 229 pogledajte večeras na Novoj TV od 22:30.
 
Kao što je i najavljivao, Habib je mučio Conora četiri runde, pa ga ugušio. Nakon toga je poludio, preskočio ogradu i napao jednog člana iz McGregorovog tima, a potom je Habibov tim ušao u oktogon i napao irskog borca. Čak su trojica člana Habibova tima nasrnula na McGregora, kojeg je na kraju policija morala štititi od daljnjih napada.
 
Nakon neviđenog kaosa, smirivanja strasti i pregovaranja, Habib Nurmagomedov i Conor McGregor napustili su dvoranu uz posebnu policijsku pratnju. Predsjednik Dana White odbio je staviti pojas oko struka Habibu, jer je smatrao da će nastati još veći kaos ako to napravi.

Kakve će daljnje posljedice imati prvak u lakoj kategoriji tek ćemo saznati.

U sunaslovnoj borbi večeri Tony Ferguson pobijedio je Anthonyja Pettisa, nakon što je sudac prekinuo meč po završetku druge runde. Pettis je kod jednog udarca slomio desnu šaku i nije mogao nastaviti dvoboj, nakon čega mu je i trener savjetovao da odustane.

Do tog trenutka bio je to sjajan meč u kojem su obojica bili na pragu pobjede, no u konačnici je dvoboj okončan na nepopularan način - prekidom zbog ozljede. Navijači su u svakom slučaju dobili 10 minuta fenomenalne i beskompromisne borbe.

Dominick Reyes pobijedio je Ovince Saint Preuxa jednoglasnom sudačkom odlukom. Bila je to odlična prva runda za neporaženog Reyesa (10-0), koji je potom usporio do same završnice i onda u posljednjoj sekundi jednim udarcem poslao OSP-a na tlo.

Sekundu nakon što je Saint Preux pao na tlo, oglasio se zvuk za kraj borbe, pa se za sada završetak ne broji kao nokaut. Možda komisija promijeni odluku...

Derrick Lewis kreirao je nevjerojatni preokret u teškaškom dvoboju protiv Rusa Aleksandra Volkova! Nakon što je izgubio prve dvije runde i vjerojatno gubio treću rundu, Lewis je 11 sekundi prije kraja nokautirao ruskog diva!

"Crnoj zvijeri" prošao je jedan direkt kroz blok ruskog borca i nakon toga je bilo ružno za gledati. Rus je zateturao, ispala mu je zaštita za zube, pao na tlo i nakon toga je uslijedio žestoki "ground and pound". Sudac Herb Dean prekinuo je dvoboj nakon pet, šest čistih udarca u glavu.

U prvoj borbi glavnog programa Michelle Waterson pobijedila je Felice Herrig jednoglasnom sudačkom odlukom sudaca.

UFC 229, glavni program:

Habib Nurmagomedov pobijedio Conora McGregora (gušenje 4. runda)

Tony Ferguson pobijedio Anthonyja Pettisa (prekid 3. runda, slomljena šaka)

Dominick Reyes pobijedio Ovince Saint Preuxa (jednoglasna sudačka odluka)

Derrick Lewis pobijedio Alexandera Volkova (nokaut, 3. runda)

Michelle Waterson pobijedila Felice Herrig (jednoglasna sudačka odluka)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider