FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Netko će biti nokautiran"

Najveća teškaška borba podijelila svijet: Evo što prognoziraju slavni borci!

Jedanaest dana uoči velikog meča Stipe Miočića i Francisa Ngannou kladionice prednost daju Kameruncu, a kolege borci američkom Hrvatu.

Stipe Miočić i Francis Ngannou (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Svijet borilačkog sporta na početku nove godine čeka najveći spektakl. Obračun Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za naslov UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji. 11 dana uoči borbe koju se s nestrpljenjem čeka, kladionice prednost daju Kameruncu, no kolege borci američkom Hrvatu.

Ovaj spektakularni UFC 220 uživo ćete moći gledati na GOL.hr-u u nedjelju, 21. siječnja ujutro od 4 sata.

Daniel Cormier je već godinama jedan od najboljih boraca u UFC-ovom rosteru. Prvak poluteške kategorije se u predviđanju borbe Miočić - Nganu sjetio se svoje pobjede nad Anthonyjom Johnsonom koji je do njihovog sraza poput Ngannoua nokautirao na impresivan način.

„Najbliže s čim mogu usporediti njihovu borbu je moja borba s Johnsonom. On je nokautirao sve redom i svi su mislili da će proći kroz mene. Ja sam rekao, ok, nema problema. Mislim da se isto tako osjeća i Stipe Miočić“, kaže Cormier.

A evo i gdje su Stipini aduti...
„Ngannou je zastrašujući i udara kao nitko prije do sada. No s druge strane imate tipa koji je najdominantniji teškaški prvak UFC-a ikada. To je ono što se izostavlja. Stipe Miočić osvojio je pojas i obranio ga dva puta, ako mu to uspije i treći put, postat će jedini u povijesti s tri obrane titule. Ima pet nokauta zaredom. Siguran sam da će netko biti nokautiran, a ja ću uživati u prvom redu“, kazao je Cormier.

UFC je konačno dobio zlatnu koku u teškoj kategoriji. Dana White već vidi Ngannoua na tronu, ali Miočić je naviknuo biti „underdog“. Jer White se uglavnom rasipa komplimentima na Kamerunčev račun.

„Stipe ima priliku obraniti titulu najviše puta, no Ngannou ima svjetski rekord za najjači udarac. Njegov udarac je ekvivalentan kao da vas udari Ford Escort sa 96 konjskih snaga u punoj brzini“, ističe White.

Miočić je pojas uzeo Werdumu kojeg Ngannou ipak nije toliko zadivio.
„Ne, ne mislim da Ngannou neće pobijediti Stipu. Francis ima jako dobru borbu na nogama, atleta je, ali na tlu ili hrvanju nije još uvijek dovoljno dobar.“

Curtis Blades se s Ngannouom borio u Zagrebu i odradio dvije runde. I on prednost daje Stipi.
„Ngannou treba jedan udarac, bio sam iznenađen kada je onako nokautirao Overeema. Mislim da Stipe neće učiniti istu pogrešku, bit će pametniji. Dovest će ga na žicu, izmorit će ga, odvest će ga u treću, četvrtu ili petu rundu. To je način da ga pobijedi. Neće ga pobijediti u prvoj rundi.“

UFC forsira Kamerunca, kladionice daju prednost Ngannou, a borci Stipi. Kako god, za 11 dana čeka nas spektakularan teškaški obračun.

Sve ćete to moći gledati u izravnom i besplatnom prijenosu na GOL.hr-u (za područje Hrvatske) u nedjelju od 4 sata ujutro kada počinje uistinu spektakularni UFC 220.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider