FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"taktika? ne postoji"

Dvije su glavne borbe večeri, ali spektakl će osigurati druga dvojica!

Novi borilački spektakl ove nedjelje donose vam Nova TV i GOL.hr.

Max Holloway (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nova TV i GOL.hr donose novi borilački superspektakl u nedjelju od 4 sata ujutro. UFC 218 ima na meniju nekoliko velikih UFC zvijezda u glavnom dijelu priredbe, a stručnjaci i fanovi MMA sporta s pravom puno očekuju od cijelog eventa u Detroitu.

Kamerunsko francuski teškaš Francis Ngannou je vjerojatno najveća teškaška perspektiva UFC-a. Stari mačak Alistair Overeem, kojeg mu je UFC stavio na put prema tituli, najveći je ispit dosadašnje Ngannouove karijere. Francuz je čovjek s najjačim izmjerenim udarcem na svijetu, ali nije to previše impresioniralo Stipu Miočića.

"Ide mu dobro, napreduje što je primjetno. Sve je bolji u parteru, a i stojka mu napreduje, tako da definitivno se radi o opasnom borcu na kojeg treba pripaziti. Ima potencijala. Na njegovu žalost, ja sam prvak i to se neće promijeniti. Dok ne odem", kazao je Miočić.

Zvijezda s Havaja, Max Holloway nakon pola godine mirovanja pojas brani protiv bivšeg prvaka perolake kategorije Josea Alda. Holloway je pojas uzeo upravo Aldu i to u njegovom Brazilu. Sve zapravo najviše zanima može li Aldo biti i dalje na vrhunskoj razini na kojoj je bio godinama i vratiti pojas koji mu je još prije dvije godine oduzeo Conor McGregor.

Olimpijski pobjednik Henry Cejudo testirat će u muha kategoriji Sergija Pettisa. Eddie Alvarez i Justin Gaethje trebali bi pružiti pravi spektakl, a Tecia Torres i Michelle Waterson odradit će ženski meč u glavnom dijelu programa.

"Volim ovo. Ne možete me slomiti, obećajem vam. Bacajte me kako želite. Bolje vam je da me uspavate, jer dolazim po vašu glavu, noge, tijelo. Tko je sljedeći!?", poručio je uoči spektakla debitant u UFC-u Gaethje.

Kada smo meč Alvarez - Gaethje nazvali spektaklom, držite nas za riječ. Jer Gaethje za riječ taktika još nije čuo.

UFC 218 gledajte u nedjelju od 4 ujutro UŽIVO na GOL.hr-u te na Novoj TV u večernjem terminu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider