FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sudbina protiv Whitea

Novi šokovi potresli UFC: Otkazano rušenje rekorda Mighty Mousea!

Demetrious Joohnson ipak će morati odgoditi svoj ulazak u povijest UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neponovljivi vladar muha kategorije, Demetrious Johnson ipak ovog vikenda neće ući u povijest UFC-a kao jedini borac koji je 11 puta u nizu obranio pojas prvaka. Velik je to udarac za UFC 215 spektakl u kanadskom Edmontonu, a razlog je bolest Rayja Borga koji je morao otkazati borbu.

''Mighty Mouse'' Johnson će tako i dalje ostati poravnat s legendarnim Andersonom Silvom, a novu priliku za rušenje rekorda vjerojatno će dobiti na UFC 216 koji je na rasporedu 7. listopada.

Glavna borba večeri tako postaje revanš Amande Nunes i Valentine Ševčenko koje se bore za pojas bantam kategorije koji je trenutno u vlasništvu Brazilke. Zanimljivo, i njihov je meč otkazan na UFC 213 kada je Nunes imala problema sa sinusima.

Liječnici su tada rekli kako je Brazilka bila spremna za borbu, a otkazivanje je naljutilo Danu Whitea koji je poručio kako u sljedećem terminu ova borba neće biti ona koja će nositi UFC-ov spektakl kao glavni meč. No na kraju je sudbina htjela da ovaj ženski par opet dobije epitet glavne borbe večeri.

Ovaj put su liječnici bili ti koji ne dopuštaju Borgu da uđe u UFC-ov kavez. Zdravstveno stanje Borga nema veze sa skidanjem kilograma uoči borbe, što je posljednjih godinu dana postala prava pošast za UFC.

UFC 215 spektakl gledajte u noći sa subote na nedjelju u izravnom prijenosu na GOL.hr-u od 4 ujutro ili u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.

UFC 215 glavni program (GOL.hr i Nova TV):

Amanda Nunes - Valentina Ševčenko (borba za titulu)
Rafael dos Anjos - Neil Magny
Ilir Latifi - Tyson Pedro
Gilbert Melendez - Jeremy Stephens

Uvodne borbe:

Sara McMann - Ketlen Vieira
Henry Cejudo - Wilson Reis
Ashlee Evans-Smith - Sarah Moras
Rick Glenn - Gavin Tucker
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider