FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
saznajte na gol.hr i novoj tv

Prekida li Borg čudesan niz "moćnog miša" i skida li Ševčenko sjajnu Brazilku?

Ove nedjelje ujutro čeka nas UFC 215, još jedna poslastica za sve MMA fanove. Izravni prijenos je na GOL.hr-u, a u večernjem terminu spektakl pogledajte i na Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom nad uspješnim Brazilcem Wilsonom Reisom, Demetrouis Johnson je i 10. put zaredom obranio svoju svjetsku titulu i tako se još jednom potvrdio kao jedna od najvećih zvijezda UFC-a. Stasom sigurno najmanja, ali rezultatima koje bi druge zvijezde odmah potpisale.

Ove nedjelje rano ujutro Mighty Mouse će pokušati po 11. put zaredom obraniti svoju titulu prvaka na UFC 215 eventu u kanadskom Edmontonu.

"Znate, već sam rekao Dani White da želim ugovor od 7 brojki, ja sam vrijedan milijun dolara i slijedeći put kad uđem u borbu, to će i vidjeti", rekao je Demetrious Johnson nadimka Mighty Mouse (moćni miš).

Johnson doista i jest poput moćnog miša jer ima 3. najduži uzastopni niz pobjeda u povijesti UFC-a, ali mu je ego poput slona.

"UFC je imao, te i dalje ima brojne velike šampione, ali ja sam najveći koji je ikada ušao u oktogon", smatra Johnson.

Jasno je da zbog svih ovakvih izjava i nije najdraži Whiteov borac. A na putu do rekordne 11. obrane naslova stajat će mu 7 godina mlađi sunarodanjak Ray Borg, koji je odradio 15 borbi manje.

"Znam da imam još puno posla da postanem najbolji što mogu biti, ali ja sam tu i spreman sam za najviše domete", kaže Ray Borg.

U drugoj borbi za pojas vidjet ćemo napokon odgođeni meč između Amande Nunes i Valentine Ševčenko. Brazilka je odustala od ove borbe na UFC 213 samo nekoliko sati uoči obračuna što je razljutilo čelnike UFC-a.

"Amanda je jako kvalitetna, posebno u stojci, ali jedva čekam da joj pokažem što ja mogu protiv nje", rekla je Valentina Ševčenko.

I to će biti prava poslastica večeri u kojoj i pored ova dva meča za titulu neće nedostajati kvalitete i borilačkih uzbuđenja.

UFC 215 gledajte u nedjelju ujutro na GOL.hr-u te u večernjem terminu na Novoj TV.

UFC 215 glavni program (GOL.hr i Nova TV):

Demetrious Johnson - Ray Borg (borba za titulu)
Amanda Nunes - Valentina Ševčenko (borba za titulu)
Rafael dos Anjos - Neil Magny
Ilir Latifi - Tyson Pedro
Gilbert Melendez - Jeremy Stephens

Uvodne borbe:

Sara McMann - Ketlen Vieira
Henry Cejudo - Wilson Reis
Ashlee Evans-Smith - Sarah Moras
Rick Glenn - Gavin Tucker

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider