FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
večeras od 20:30!

Koja je tajna nepobjedivog prvaka? ''Kao da bacite mokru deku na protivnika''

U današnjem UFC Specijalu pogledajte detaljnu analizu najboljih borbi posljednjih tjedana.

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije subotnjeg prijenosa UFC Fight Nighta iz Kopenhagena ljubitelji UFC-a doći će na svoje već večeras od 20:30, kada na GOL.hr-u možete pogledati UFC Specijal. Vlado Boban i stručni komentatori Nove TV Zelg Galešić i Igor Pokrajac analiziraju najbolje borbe koje smo vidjeli u UFC-u posljednjih tjedana, a posebno je pod povećalom nova obrana titule Khabiba Nurmagomedova.

''On svojim protivnicima uđe unaprijed u glavu s ovim borbama koje je pobijedio dosad. Ne može se za njega spremiti i znati što napraviti. Svi su rekli jednu stvar, kao da stavite mokru deku na protivnika. Jednostavno ga ne možete maknuti sa sebe, to je ono što Khabib radi. Konstantan pritisak. Ne možete u šest mjeseci toliko savladati hrvanje da biste parirali Khabibu'', smatra bivši UFC borac Igor Pokrajac.

Jared Cannonier (Foto: GOL.hr) "Gorila" šokirala favoriziranog Hermanssona u glavnoj borbi povijesnog UFC spektakla u Danskoj divider

U rubrici ''MMA škola'' Zelg Galešić i suradnici demonstriraju dijelove borbe Khabiba i Dustina Poiriera te objašnjavaju sve one sitne trikove koje prosječni gledatelj ne vidi. Također, naši su stručni komentatori izabrali i pet najboljih nokauta dosad u 2019. godini.

Emisija je snimana u novom virtualnom studiju specijaliziranom za ovu emisiju uz najnovije 3D tehnologije grafika boraca. Ima puno razloga da budete uz GOL.hr večeras od 20:30 te uz Novu TV od 2:25 ujutro!

Zelg postao Khabib

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider