FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kada pere paranoja...

Tyson otkrio kada je dotakao dno života: Izmlatio sedam prostitutki u sobi punoj droge i alkohola

Jedan od najvećih boksača svih vremena Mike Tyson ispričao je još jednu mračnu priču iz svojeg burnog života…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mike Tyson, još uvijek najmlađi teškaški prvak svijeta u profesionalnom boksu, priznao je da je dodirnuo dno života 2009. godine, kada je izmlatio sedam prostitutki dok je konzumirao morfij.

"Iron Mike" tvrdi da ih je napao jer je upao u paranoično stanje.

gol expired Legendarna Kantrida opet u prvoj ligi, pet godina nakon što je s nje otišla Rijeka divider

"Ležao sam na krevetu hotelske sobe. Tada sam se trudio da nikada ne budem sam, pa bila to prostitutka ili pas", kaže nekoć najopasniji čovjek na svijetu, koji se posljednjih godina stubokom promijenio i vodi zdrav život.

"Ovo je stvarno mračna priča. Bio sam u hotelskom apartmanu sa sedam prostitutki, s dosta morfija, kokaina, Viagre, marihuanom i svojim Hennessyjem", priča Tyson, kojeg je u jednom trenutku "oprala paranoja".

gol expired Legendarni Irac popljuvao zvijezdu Man Uniteda i dao prijedlog: "Liverpool je dobar primjer" divider

"Udario sam o zid. Bio sam paranoičan i pomislio sam da me te žene pokušavaju opljačkati i maltretirati. Počeo sam ih udarati. Bilo je to vrlo mračna epizoda. Međutim, postojala je i neka svrha jer im nisam želio dati dijelove svoje duše", kaže Tyson, koji nema što u životu nije proživio i vidio.

"U toj sobi dotakao sam dno života. Zahvalan sam što sam sad ovdje", prisjeća se Tyson, a možemo samo zamisliti kako su izgledale nesretne dame noći nakon što ih je kroz šake propustio nekoć neprikosnoveni boksački šampion. Težak je to život…

gol expired Otkrivena tajna mišićave zvijezde: Mažu ga uljem za bebe divider

Ni Tysonu u životu nije bilo lako. Imao je teško djetinjstvo. Cus D'Amato ga je izvukao iz pakla Brownsvillea i od njega napravio šampiona.  Stari trener je umro, a Tyson se opet vratio problemima. Zbog optužbi za silovanje završio je u zatvoru. Rešetke su učinile svoje, poslije izlaska nikada više nije dosegao stare razine, a u privatnom životu nastavio je divljati i bjesomučno trošiti.

Iako je spiskao najmanje 300 milijuna dolara i bankrotirao, uspio se financijski oporaviti i započeti nove unosne poslove. Recimo, u SAD-u ima plantažu marihuane u blizini nacionalnog parka Death Valley i jako dobro zarađuje.

gol expired Ferguson nahvalio Kloppa pa ispalio: ''Zvao me u 3 ujutro da mi kaže da je Liverpool prvak'' divider

U posljednje vrijeme često javno priča anegdote iz svojeg burnog života. Očito je da je u medijskoj ofenzivi. Tvrdi da je potpuno rehabilitiran što se tiče opijata:

"Nema više kokaina. Nema više droge, tri godine sam čist."

Tyson naporno trenera, najavio je i povratak u ring. U rujnu (12. 9.) trebao bi imati ekshibicijski meč s još jednom legendom boksa, Royem Jonesom Jr.

Tyson se umirovio 2005. nakon što je pretrpio poraze od malo poznatih boraca Kevina McBridea i Dannyja Williamsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider