FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije u šoldima...

Furyjevo bogatstvo procjenjuje se na do 150 milijuna eura, ali vozi automobil iz 2007. godine

Jedan od najboljih boksačkih teškaša svih vremena Tyson Fury vozi VW Passata iz 2007. godine.

Tyson Fury (Foto: Afp)

Britanski boksač Tyson Fury za vikend je nokautirao Dilliana Whytea u šestoj rundi okršaja za pojaseve po WBC-u i magazinu The Ring, samo od te borbe zaradio je oko 30 milijuna eura, ali otkrio je kako unatoč silnim milijunima i dalje vozi Volkswagen Passat iz 2007. godine.

"Zaradio sam dosta novca, ali meni, koji sam došao ni iz čega, nikad nije bilo stalo do love", otkrio je Tyson Fury.

Zaradio do 150 milijuna eura

Njegovo se bogatstvo procjenjuje na između 120 i 150 milijuna eura, ali fotografije dokazuju da se na njegovu voznom parku to ne osjeća jer ponos njegove "flote" vrijedi nov oko 25 tisuća eura.

Tyson Fury Ovisnost, debljina, suicidalne misli, obiteljske tragedije i povratak pobjedama: Karijeru Tysona Furyja nitko neće ponoviti divider

"Pa ja se vozim u Passatu iz 2007. godine. Nije me briga za materijalno. Poznajem dosta bogatih ljudi, imaju gomile novca, ali nitko od njih nije sretan. Novcem ne možete kupiti sreću."

Boksačku karijeru sad je, tvrdi, službeno završio, pa će mu u godinama koje slijede, u sportskoj mirovini, ova navika da ne troši previše na luksuze dobro doći upadne li, ne daj Bože, u financijske probleme…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider