FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Opet isti problemi

Ovo je već bizarno: Filipu Hrgoviću protivnika sad krade Tyson Fury?

Filip Hrgović nedavno je u intervjuu za hrvatske medije rekao da je zainteresiran za borbu sa Dempseyjem McKeanom, a na Australca je oko bacio i Tyson Fury.

Filip Hrgović (Foto: Srdjan Vrancic/Cropix)

Filip Hrgović još od borbe sa Zhilei Zhangom nije kročio u ring i nastupio unatoč statusu obveznog izazivača. Spominjao se revanš s Kinezom koji je uvjerljivo slavio protiv Joea Joycea, no tu se umiješao Tyson Fury, koji je također netom nakon Filipa prozvao Zhanga.

Bilo je to prije mjesec dana, a danas je situacija gotovo identična. Tek što je Hrgović izišao s informacijama da su u tijeku razgovori s Australcem Dempseyjem McKeanom, javio se Fury i rekao kako ne bi imao ništa protiv toga da nastupi u Australiji.

"Još uvijek nemam protivnika pa to moramo riješiti. U sljedećih nekoliko dana putovat ćemo u nekoliko država u potrazi za potencijalnim arenama za moju sljedeću borbu. Australci su uvijek ludi za boksom pa bi bilo odlično da Kralj Cigana dođe tamo", izjavio je Fury i podigao prašinu.

U svjetskim boksačkim krugovima svi očekuju njegovu borbu sa Usykom za ujedinjenje najcjenjenijih pojasova, stoga takva izjava stiže kao grom iz vedra neba.

Fury bi u Australiju

Borba Ukrajinca i Kralja Cigana propala je zbog financijskog dijela u kojemu nikako nisu mogli naći zajednički jezik. Donedavno za McKeana šira publika nije ni znala, a potom ga se u kratkom vremenu povezivalo s najboljim teškašima svijeta.

"Ako Tyson Fury želi borbu u Australiji, logičan bi izbor bio australski borac. U razgovoru s Furyjevom ekipom zaključio sam da ne žele borbu s malim teškašem. Demsey McKean i Justis Huni najbolji su australski teškaši. McKean je 198 centimetara visoki kontraš, on bi bio pravi test za Furyja. Mogući datum mogao bi biti zakazan u kolovozu i nadam se da će se to dogoditi", rekao je Di Carlo, McKeanov menadžer.

Ako uistinu dođe do dogovora o borbi Furyja i McKeana, Hrgoviću uvijek ostaje Zhang, kojega je već jednom pobijedio, a čije su dionice u međuvremenu naglo porasle.

Hrvat nokautirao Orbana pa sjeo na vozačko mjesto kočije: "Boks mi je gušt, a konji strast" Ivan Njegač Ivan Njegač Ivan Njegač +1 Ivan Njegač

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider