FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Traži borbu

Fury poludio na Rogana i prozvao Ngannoua i Jonesa: Jedan odmah ponudio boksački meč

Tyson Fury očajnički želi dogovoriti meč i provocira na sve strane.

Tyson Fury (Foto: Afp)

Ponajbolji boksački teškaš današnjice Tyson Fury dugo nije ništa pisao po društvenim mrežama, ali čini se kako su ga nedavni komentari u medijima i nemogućnost dogovora borbe natjerali na aktivaciju.

Naime, tekuće godine pokušao je dogovoriti borbu s Oleksandrom Usikom za ujedinjenje svih teškaških boksačkih pojaseva, ali ti su pregovori propali. Počeo se spominjati Andy Ruiz Jr. pa Zhang Zhilei, a šuška se i o mogućem okršaju s Francisom Ngannouom.

Myla Hill VIDEO Pogledajte kako je kći slavnog NBA košarkaša Granta Hilla brutalno ugušila suparnicu u MMA borbi divider

Fury zasad još nema ništa dogovoreno i čini se kako ga je frustracija pojela.

"Nije me bilo na društvenim mrežama neko vrijeme. Bio sam na godišnjem, odmarao se, jeo, trenirao i radio sve ostalo. Ali želim vam reći: 'Nokautirat ću sve ove tipove i spreman sam za borbu.' Nisam se borio od prosinca, ali to nije moja krivica. Htio sam se boriti protiv patuljka Usyka, ali on nije.

Pokušao sam ugovoriti meč i protiv Anthonyja Joshue, ali on se također ne želi boriti, Andy Ruiz tražio je 20 milijuna dolara?! Možda Zhilei Zhang? On je bio otvoren za borbu, ali Joyce je zatražio svoj revanš. Spreman sam boriti se s bilo kime, bilo kada i bilo gdje", rekao je u jednom od videa.

Ante Delija Ante Delija idućeg mjeseca ponovno u borilištu, kreće po novih milijun dolara divider

Zatim se osvrnuo na Joea Rogana, legendarnog UFC-ova komentatora, koji je izjavio kako Fury ne bi izdržao rundu s Jonom Jonesom…

"Čuo sam Rogana kako govori nešto o meni, ali nisam odgovorio tom malom, ćelavom patuljku. Čuo sam da je rekao kako bi me Jon Jones razbio. Ne bih se složio. Ne postoji čovjek koji bi mi to mogao učiniti."

Rogan nije komentirao ovu izjavu, ali zato jest Jon Jones.

"Hej, Tysone. Joe te pogodio u živac, čini se. Nedodirljiv si u ringu, priznat ću ti, ali nemojmo se zabuniti što bi se dogodilo da kročiš u noktogon. Ako mi ne vjeruješ, nazovi Danu Whitea."

Stipe Miočić i Francis Ngannou Odluka je pala: Najopakiji čovjek svijeta odabrao gdje će nastaviti karijeru divider

Stigla je ubrzo ponuda i od Ngannoua, koji mu se ponudio za boksački meč.

"Francis Ngannou, tvoj sam tata. Ja sam najopasniji tip na svijetu, potpiši ugovor, ti veliki, ukočeni idiote", poručio je Fury Ngannouu, na što mu je on rekao: "Neka učini to službenim."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider