FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na presici nakon borbe

Tyson Fury: Nije loše za starog debelog čovjeka koji ne zna udarati!

Tyson Fury je po drugi puta u karijeri postao svjetski prvak u teškoj kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dugoočekivanom revanšu, Tyson Fury slavio je tehničkim nokautom protiv Deontaya Wildera i došao do 30. pobjede u karijeri.

''Deontay Wilder nikada nije lako pao. Morao sam puno toga odraditi. Uvijek sam vjerovao da ako me ne može pobijediti kad sam bio na 50 posto, tada znam da nema šanse. Radujem se sljedećoj borbi, ako on to želi'', rekao je Fury te nadodao:

''Nemam što sakrivati. Rekao sam što ću učiniti. Nikad nisam bio tip boksača koji se povlačio. Htio sam ga nokautirati i jedini način da ostvarim garantiranu pobjedu bio je nokautom.''

FURY PJEVAO NAKON POBJEDE

Mnoge je zanimalo je li to bio Furyjev najpotpuniji boksački meč.

''Ja sam svoj najgori kritičar. Znam da mogu i bolje. Tek sam započeo s ovim stilom. Potrebne su godine za usavršavanje, ali brzo učim, ne zaboravite. Rekao mi je da ne znam udarati, tako da nije loše za starog debelog čovjeka koji ne zna udarati!'', izjavio je 31-godišnji Britanac te otkrio je li Joshua idući.

''Prvo želim uživati u ovoj pobjedi, kralj Cigana je preuzeo vlast! Deontayju Wilderu će trebati vremena da se oporavi. Mislim da će htjeti revanš, tako da sam prilično siguran da ćemo imati novu borbu. Ako ne, tu su ljudi koji će odlučiti protiv koga ću se boriti. Večeras sam se osjećao poput zvijeri'', zaključio je.

IZJAVA NAKON OSVAJANJA NASLOVA

FURY OKRUŽEN LJEPOTICAMA

TRENUTAK KAD JE WILDER NOKAUTIRAN

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider