FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
noćas ne propustite prijenos

Stručni sud Pokrajca i Galešića: Pogledajte što misle tko će slaviti u borbi za UFC titulu prvaka

Može li Gilbert Burns nanijeti prvi poraz u UFC-ovoj karijeri aktualnom prvaku velter kategorije Kamaru Usmanu?

Noćas nas, točnije od 4 sata ujutro, očekuje UFC 258 event na kojem ćemo u glavnoj borbi večeri imati okršaj za titulu prvaka velter kategorije između Kamaru Usmana i Gilberta Burnsa.

Kladionice vide neporaženog prvaka Usmana kao velikog favorita protiv Brazilca, ali ne i poznati hrvatski MMA borac, danas umirovljeni stručni komentator Nove TV za borilačke sportove, Igor Pokrajac.

"Vjerujem u Burnsa. Usman je najjači u kategoriji, fizički je top borac, ali puno veći napredak u karijeri napravio je Burns, koji je u posljednjih nekoliko borbi uništio svoje suparnike."

UFC 258: Usman vs Burns Kamaru Usman obranio naslov UFC prvaka brutalnom izvedbom protiv Gilberta Burnsa divider

Za razliku od njega poznati MMA trener Zelg Galešić vjeruje da će Usman obraniti naslov u jednom dugom i mučnom okršaju za Burnsa.

"On je ogroman za jednog velteraša. Zapanjujuće koliko ima snage i eksplozivnosti u svakom meču, a opet ima i odličan cardio. Vidjeli smo to protiv Colbyja Covingtona. Ono što Burns ima je iskustvo. Rekao je da ima preko 200 rundi sparinga s Usmanom, dobar je u tranziciji iz hrvanja u grappling, vjerojatno će napasti i petu. Ali izvlačenje Usmana je nevjerojatno. Pogledajte samo na internetu njegovo i Chandlerovo hrvanje. Ja vjerujem da na snagu i u parteru može neutralizirati Burnsa. Ne vjerujem da će to biti brza borba, ali jedna duga i mučna za Burnsa", smatra Zelg Galešić.

Cijeli glavni program UFC-a 258 pogledajte noćas od 4 sata ujutro na gol.hr-u, te u snimci na Novoj TV iza 22 sata.

gol expired Daniel Bažant nadolazeći je hrvatski MMA borac i najjači Djed Božićnjak ovih prostora divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider