FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
glasajte u anketi

ANKETA Tko će pobijediti u glavnoj borbi UFC-a 254: Khabib Nurmagomedov ili Justin Gaethje?

Khabib Nurmagomedov veliki je favorit na kladionicama u dvoboju protiv Justina Gaethjea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu u Abu Dhabiju počinje UFC 254 event na kojem ćemo vidjeti možda i najgledaniju borbu u povijesti MMA organizacije.

Glavni program, koji možete gledati UŽIVO na gol.hr-u te u snimci na Novoj TV, predvodit će dvojica prvaka, jedan privremeni i jedan "pravi" - Justin Gaethje i Khabib Nurmagomedov.

Gaethje je fenomenalnom izvedbom uskratio MMA fanovima borbu Khabiba i Tonyja Fergusona, te je potonjeg nokautirao i osvojio privremeni pojas UFC-a. Khabib je trenutno najdominantniji borac današnjice, a o tome svjedoči i koeficijent na kladionicama.

gol expired Dramatično na vaganju: Khabib trebao ručnik, izgledao je ispijeno i pridržavao se prilikom penjanja na vagu divider

Supersport kladionica postavila je 1.30 kvotu na pobjedu aktualnog prvaka Khabiba, dok je na iznenađenje i slavlje Justina kvota 3.20. S obzirom da je Gaethje po mnogima najveći izazov u karijeri Khabiba, veći i od Conora McGregora, ne bi se iznenadili da se mnogi i odluče okušati sreću s tim koeficijentom.

Ostale koeficijente u borbama s glavnog i preliminarnog programa provjerite na stranicama Supersporta.

Pogledajte novi Lucky Punch: Može li Gaethje napokon skinuti Khabiba?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider