FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na novoj tv i gol.hr

Svega će biti u subotu u ljubljanskom FFC ringu

Odrađeno je vaganje za subotnji FFC spektakl u Ljubljani. Očekuju nas tri meča za titule prvaka, jedan u slobodnoj borbi, dva u kick-boks dijelu kao i boksački profi debi Hrvoja Sepa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

FFC je po peti put stigao u Ljubljanu. Tivoli je već postao standardna baza hrvatske organizacije. Osim slobodne borbe i kick-boksa FFC je borilačkim fanovima ponudio i boksački okršaj. I to profi debi hrvatskog olimpijca i čovjeka koji je dva puta osvajao bronce na europskim amaterskim prvenstvima, Hrvoja Sepa.

Sep je na vaganju imao 79 i pol kilograma, a njegov protivnik Milan Petković, koji također ima profi debi, imao je pola kilograma manje.

"Proteklih pet godina boksao sam diljem svijeta, od Meksika, Portorika do Rusije te mi je to bila prilika da skupim dovoljno iskustva i jedva čekam da svima pokažem što doista mogu'', poručio je Hrvoje Sep na press konferenciji.

Mladen Brestovac i Dževad Poturak najiskusniji je dvojac na ovom FFC eventu. Brestovac je imao 118 i pol kilograma na vagi, Poturak čak 12 kilograma manje. Brestovca do sada nitko nije ozbiljnije ugrozio, no Poturak sigurno nije protivnik za podcjenjivanje.

Šlag večeri je sudar Petjea i Danenberga koji će u bitku za titulu u velteru.

''Iza mene su četiri borbe u dvorani Tivoli od koje sam tri završio nokautom stoga je ovdje moj teren. Moj protivnik je u odličnoj formi, ali i ja sam. To ćete vidjeti sutra'', poručio je Petje.

Naš Luka Jelčić, borac iz irskog Straight Blast Gyma iz Dublina u kojem trenira i Conor McGregor, titulu prvaka lake kategorije koju je osvojio u prosincu u Areni brani protiv Argentinca.

''Svaki dan sam se pripremao za svaki mogući subotnji scenarij. Moj stil borbe je agresivan, stoga ću pokazati sve što mogu te očekujem pobjedu i da zadržim pojas'', kaže Jelčić.

U Tivoliju nas očekuje 12 mečeva. Budite s nama u subotu od 20 sati na GOL.hr-u i u snimci od 23.30 na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider