FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dvojica neporaženih

Stručni komentator Nove TV najavio boksački spektakl: ''Ovo je jedan od najiščekivanijih mečeva''

Za pet dana na Novoj TV i GOL.hr-u čeka nas prava boksačka poslastica! Meč za naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji prema WBC-u između Wildera i Furya iščekuje se više od godinu dana nakon što je njihov prvi obračun završio neodlučenim ishodom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najiščekivaniji uzvrat u boksačkom svijetu je pred vratima. Deontay Wilder protiv Tysona Furyja. Prvi meč prije nešto više od godinu dana završio je neodlučeno, a prisjeća ga se Hrvoje Sep, jedan od najboljih hrvatskih boksača, olimpijac i stručni komentator Nove TV.

"Fury je pobijedio veći broj rundi, dok ga je Wilder teško rušio dvaput i po meni je nekako realno da je završilo neriješeno", izjavio je Sep.

I dok je uoči prvog meča Wilder bio u blagoj prednosti, za revanš favorita nema.

"Ovaj put uopće nema favorita. I ne samo da je javnost podijeljena, nego i boksački stručnjaci i analitičari su potpuno podijeljeni. Ovo je jedan od najiščekivanijih mečeva koje možemo gledati u ovom trenutku. Dvojica neporaženih boksača, koji imaju jednake šanse pobijediti'', rekao je stručni komentator Nove TV.

BORBU WILDERA I FURYJA PRATITE NA GOL.HR-U I NOVOJ TV

Amerikanac Wilder ima 34 godine, dok je Britanac Fury tri godine mlađi. Fury je pet centimetara viši, a ima i veći raspon ruku - 216 centimetara u odnosu na Wilderovih 211. Oboje u karijeri nižu isključivo uspjehe, Wilder ima 42 pobjede, a Fury 29. Jedini neodlučeni ishod obojice bio je iz prvog međusobnog meča.

"U psihološkim igricama definitivno je Fury u prednosti i bolji je boksač. Ali taj udarac... Upravo je Wilder izjavio ovo: ''Drugi boksači da bi mene pobijedili moraju biti savršeni 12 rundi, ja moram biti savršen samo dvije sekunde i meč je gotov.' I to je tako, Wilder je nokautirao svakog protivnika s kojim je susreo u ringu, svakog doslovno, osim Furyja", objasnio je Sep.

Neovisno o ishodu ovog meča, Wilder i Fury još će se jednom obračunati. Boksačka javnost ima jedinstvenu želju: da pobjednik krene na Anthonyja Joshuu.

gol expired Evo zašto su Wilder i Fury prave "zvijeri": Ovo se samo jednom u povijesti dogodilo divider

"Pobjednik ovog meča mora ići na Joshuu, što je apsolutno normalno, jer Joshua ima sve ostale pojaseve. Ja vjerujem da će doći do toga, treći meč nije toliko bitan, bitno je tko će se u ovom meču pokazati boljim", izjavi oje stručni komentator Nove TV.

Izravni prijenos boksačkog spektakla Wilder - Fury iz Las Vegasa gledajte u noći sa subote na nedjelju u 3 sata na GOL.hr-u, a u nedjelju navečer na Novoj TV.

Tyson Fury (Foto: AFP) Wilder i Fury kao nekoć Foreman i Ali: Prognoze znalaca i trik koji bi mogao odlučiti veliki meč divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider