FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na GOL.hr-u i novoj tv

Što nas čeka na UFC-u 250? Nunes želi nastaviti strašan niz, jake borbe u kategoriji punoj talenta

UFC nastavlja s priredbama u Las Vegasu. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo najbolju borkinju današnjice Brazilku Amandu Nunes protiv Kanađanke Felicie Spencer. Nunes brani pojas prvakinje perolake kategorije. A osim ove dvije dame, očekuju nas još četiri sjajne borbe.

Trebao bi to biti lagan posao za Amandu Nunes, koja šest godina ne zna za poraz, sudeći prema kladionicama i najavama, Sjajna Brazilka vlada perolakom i bantamom, a Kanađanka Felicia Spencer je nova izazivačica.

''Želi uzeti ono što meni pripada. Moram biti spremna. Znam da će igrati svoju igru, pokušati me iscrpiti. Sve moje protivnice o tome razmišljaju, ali se varaju'', rekla je Nunes.

Spencer je prvenstveno sjajna parterašica, koja je posljednju borbu imala prije tri mjeseca kada je brzo završila posao protiv Francuskinje Fairn Dos Santos. U karijeri ima osam pobjeda i jedan poraz. Bivša prvakinja Cris Cyborg pobijedila ju je na bodove.

Amanda Nunes udara Spencer Amanda Nunes demolirala Spencer u novoj obrani naslova UFC prvakinje na spektakularnom UFC-u 250 divider

''Svi su u oktogonu svjesni protivnika. Ipak, prilično je posebno kada se možeš boriti protiv nekoga tko ima ostavštinu kao Amanda ili Cris Cyborg. No vrijeme je da izgradim svoju ostavštinu'', rekla je Spencer.

''Snaga F. Spencer u ovoj borbi će biti parter, uz parter izdvojio bih njezinu borbu na žici. Tu je kreativna, ima dobre poteze, dobra rušenja. Distanca joj je prijetnja, treba to skratiti i staviti Nunes leđima na pod'', rekao je Zelg Galešić, stručni analitičar Nove TV.

Cody Garbrandt jedan je od najatraktivnijih boraca nižih kategorija. A ova priredba nudi fenomenalne borbe u bantamu do 61 kilograma. Sve redom top 15 borci. Garbrandt protiv Asunsaa želi povratak pobjedama. Aljamain Sterling i Cory Sandhagen spadaju u vrh kategorije i tko tu slavi vjerojatno dobiva priliku za pojas prvaka.

gol expired Whiteovo priznanje u vezi velikog sukoba s Jonom Jonesom: ''Na kraju dođete do te točke'' divider

''Gledat ćemo tri borbe u bantamu. Kategorija je to koja trenutačno nudi najviše talenata. No u ovom trenutku je ostala bez prvaka. Cejudo se umirovio, Dilashaw ima suspenziju tako da će ovi mladi lavovi probati naći mjesto kao prvi izazivači'', rekao je Galešić.

Spomenimo i do sada neporaženog i talentiranog Seana O'Maleya. Njega testira UFC-ov veteran Edie Winlend. O'Maley tvrdi kako ga korona nije izbacila iz tračnica i ozbiljnog treninga. Budite s nama u noći sa subote na nedjelju od četiri ujutro na GOL.hr-u uživo i u nedjelju navečer u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider