FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije mu svejedno

Whiteovo priznanje u vezi velikog sukoba s Jonom Jonesom: ''Na kraju dođete do te točke''

Prvi čovjek UFC-a Dana White priznao je da će on i Jon Jones zaustaviti svoje prepucavanje usprkos trenutnim napetostima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White sudjelovao je u žestokom javnom verbalnom okršaju s prvakom u lakoj kategoriji oko plaće za potencijalnu borbu s Francisom Ngannuom.

Jones je rekao kako se oprašta od titule i daje završio s promocijom, ali White je uvjeren da će se dogovoriti.

Govoreći u podcastu kod Eddieja Hearna objasnio je sljedeće: ''Jon Jones i ja se ne slažemo oko nečega. Trenutno se ne slažemo, ali on je partner u ovom poslu. Conor McGregor je partner u ovom poslu''.

gol expired Ako je suditi prema koeficijentima, Nunes i O'Malley će proći kroz svoje suparnike poput brzog vlaka divider

''Ne slažemo se oko nekih stvari. U svađi ćemo reći neke stvari koje će dospijeti u javnost. I na kraju stignete do točke kad se umorite i to shvatite. Kao u bilo kojem drugom odnosu'', dodao je Dana White.

Prvi čovjek UFC-a odgovorio je na Jonesove tvrdnje da će se odreći pojasa prvaka u lakoj kategoriji, rekavši da su to odluke koje ''ovise o njemu''.

Ali za Canadian Press je rekao kako je ''Jon Jones jedan od najvećih boraca u povijesti''.

''Odluka koju on želi donijeti u vezi sa svojom karijerom ovisi o njemu. Realnost je da je zaradio dovoljno novaca od borbi da je sada u položaju da se umirovi i više nikad ne radi u životu'', objasnio je White.

gol expired Najbolji MMA borac današnjice golim rukama razoružavao prosvjednike na ulicama svog grada divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider