FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
u stopu ih pratili

Stipe ''poražen'' od Cormiera juniora kojem se otac znojio u sauni, Ngannou na masaži

UFC-ove kamere u stopu su posljednjih dana pratile zvijezde spektakla u Bostonu.

Stipe i Cormierov sin (Screenshot)

Sve aktivnosti uoči UFC 220 su završene i kamere su se ugasile. Danima uoči spektakla UFC-ova vlog serija ''Embeded'' pratila je borce u stopu. Od treninga, intervjua, do odlaska na frizuru, skidanja kilograma u sauni…

Stipu Miočića posjetili su bostonski vatrogasci, a na otvorenom treningu pohrvao se s Cormierom, ali mlađim. Bio je to jedan od onih trenutaka koji su pokazuju koliki je čovjek ovaj američki Hrvat iz Clevelanda.

Cormier stariji, koji također brani naslov u poluteškoj kategoriji protiv Oezdemira, u posljednji je tren skinuo višak kilograma. Znojio se u sauni s članovima svog tima među kojima je bio i nesuđeni Stipin protivnik i bivši prvak Cain Velasquez.

Kamere su bile uz borce i prilikom vaganja, i onog službenog i onog za navijače.

''Trebao sam uzeti majicu, malo je hladno. Tek sam se probudio'', govorio je Stipe u hodniku prije nego što je stao na vagu. Izgledao je malo natečeno, očito je bio buran san.

Vidimo i Stipu u kadi, a u šestoj i posljednjoj epizodi ''Embededa'' kamera je na samom sučeljavanju nekoliko centimetara od glave Ngannoua. Pogledajte kako je sve izgledalo posljednjih dana…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider