FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svi vole stipu

Miočića u Bostonu posjetili kolege vatrogasci: ''On je naš brat, mi smo takvi''

Stipe Miočić u Bostonu će imati veliku podršku u legendarnoj dvorani TD Garden.

Stipe Miočić (Screenshot)

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju (4 ujutro) po treći put brani pojas UFC prvaka teške kategorije. Francis Ngannou pokušat će spriječiti Stipu da postane prvi borac u povijesti kojem je to uspjelo.

Pojas je Miočić osvojio kad je šokirao brazilske navijače u Curitibi nokautiravši Fabricija Werduma. Potom je pojas prvi put obranio pred svojim navijačima, u Clevelandu, u Ohiju otkud i dolazi. A onda je u centru borilačkog svijeta, Las Vegasu nokautirao i Juniora dos Santosa kada je pojas obranio drugi put.

Moguću treću, povijesnu obranu naslova gledat će navijači u Bostonu. Sigurni smo kako će Miočić i tamo imati gromoglasnu podršku američkih navijača, ali i onih hrvatskih. Stipe je već na javnom treningu zaradio glasno skandiranje, a došli su ga posjetiti kolege vatrogasci.

''On je naš brat vatrogasac i tu smo da mu damo našu stopostotnu podršku. Mi smo takvi. Mislim da će biti tvrda borba, ali do drugog zvona će Stipe to riješiti'', rekao je vatrogasni zapovjednik David Keene u UFC-ovoj emisiji ''Embeded'' koja prati zvijezde uoči spektakla.

Stipe je dobio na poklon i odjeću bostonskih kolega na čemu im se iskreno zahvalio. UFC prvak po struci je vatrogasac, a ima završen i tečaj hitne pomoći pa u vatrogasnoj službi djeluje i kao bolničar. Vatrogasni domovi diljem Amerike znaju tko je njihov favorit, kao i cijela Hrvatska.

Izravni prijenos UFC 220 spektakla i borbe Stipe Miočić – Francis Ngannou gledajte u nedjelju od 4 ujutro u izravnom prijenosu te u snimci na Novoj TV od 23 sata.

Tko će pobijediti u borbi za UFC pojas (GOL.hr UŽIVO nedjelja od 4:00)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider