FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Rezervirajte datum

VIDEO Miočić otkrio veliku vijest: Evo kad će se boriti za titulu prvaka

Stipe Miočić u srpnju bi se trebao boriti protiv pobjednika meča Jon Jones - Ciryl Gane.

Stipe Miočić (Foto: Profimedia)

Neuništivi Jon Jones i Ciryl Gane borit će se na UFC-u 285 ovu nedjelju za titulu prvaka teške kategorije. Dok se dogovarala ta borba, odnosno dok je prije toga trajalo natezanje s Francisom Ngannouom, mnogi domaći MMA fanovi pitali su se što je sa Stipom Miočićem, a sad je konačno stigao i taj odgovor.

Ciryl Gane VIDEO UFC 285 vaganje: Jones po prvi put stao na vagu kao teškaš, pogledajte kako su Gane i on izgledali divider

Miočić se nije borio od ožujka 2021. godine i poraza od spomenutog Nganoua, no čini se kako će ponovo u ring. U razgovoru s bivšim rivalom Danielom Cormierom otkrio je kako se želio boriti na ovom eventu, ali nije dobio priliku.

"Da, naravno da sam to želio, to bi bilo sjajno za moju ostavštinu, ali i ovo će biti dobra borba. Tko god bude pobjednik, bit će moj sljedeći protivnik. Prebit ću nekoga od njih", rekao je Miočić pa potvrdio i datum.

Francisco Barrio Croata Barrio otkrio kako skine do pet kilograma u danu: "Više ne koristim saunu..." divider

UFC potvrdio

"UFC mi je potvrdio – borit ću se u srpnju na International Fight Weeku. Tako mi je rečeno, to sam i želio."

To će biti priredba UFC 290, koja bi se trebala održati 8. srpnja tekuće godine, a moći ćete je pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Ipak, treba pričekati rasplet večerašnjeg okršaja i vidjeti u kakvu će stanju akteri iz njega izaći, ali domaći ljubitelji MMA-a dobili su okvirni datum za taj spektakl.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider