FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe ljudina

Stipe Miočić se u emotivnoj poruci sjetio svojih: ''Nikad zaboraviti''

Bivši UFC prvak Stipe Miočić sjetio se svih žrtava najgoreg napada u američkoj povijesti.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jučer je Amerika tugovala jer se obilježavala 17. obljetnica terorističkog napada na New York i Washington. Među tisućama poginulih bili su i pripadnici vatrogasnih službi New Yorka koji su spašavali ranjene u neboderima World Trade Centra.

Upravo se tim poslom još uvijek povremeno bavi jedan od najvećih MMA teškaša u povijesti, UFC-ov rekorder Stipe Miočić. Zato se u emotivnoj poruci putem društvenih mreža sjetio svojih kolega.

''Sjetite se onih koji su sve žrtvovali 9.11. Bio je to jedan od najgorih dana u američkoj povijesti, ali s nekim od najhrabrijih poteza koje sam ikad vidio. Hvala vam, moje kolege vatrogasci i pripadnici hitnih službi koji ne prežu pred ničim kako bi nas učinili sigurnima. Vi ste istinski heroji'', napisao je Stipe uz hashtag #NikadZaboraviti i pripadajući video.

Miočić je trenutno na pauzi između borbi nakon rođenje kćeri. Zanimljivo će biti vidjeti kada će mu i koga UFC pretpostaviti u ringu, sigurno je jedino to da neće dobiti brzu priliku za revanš Danielu Cormieru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider