FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
I Ryan zna udariti

VIDEO Stipe Miočić podijelio ludu zgodu sa svojom suprugom: ''U tom trenutku sam shvatio da želim da bude moja žena''

Stipe Miočić ispričao je urnebesnu zgodu sa svojom ženom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić je u braku sa svojom suprugom Ryan od 2016. godine, a imaju i dvoje djece – kćer Meelah i sina Matea Cruza. Prilikom gostovanja na lokalnom podcastu u SAD-u ispričao je urnebesnu priču o svojoj ženi.

Alex Pereira Čeka ga okršaj s Adesanyom za UFC-ovu titulu: Objavio koliko sada teži i sve zaprepastio divider

 

Događaj se odigrao nakon slavlja Stipe protiv Andreja Arlovskog u siječnju 2016. godine. Naime, nakon pobjede otišli su proslaviti malo, ali se proslava pretvorila u sjajnu priču.

"Tada smo već bili zaručeni. Uglavnom, otišli smo u bar nakon meča s Arlovskim. Nakon male proslave napuštamo bar i zovemo Uber. Od bara do auta ima 10-15 metara. Idemo tako mi, petero nas je u društvu. Tamo je tip s kojim dogovaramo nekakav podcast, pa sam nakratko stao razgovarati s njim, dok je Uber već stigao. A onda djevojka istrči van, na ulicu, te želi u Uber koji nas čeka. Usput, možda je pet stupnjeva, a ona je u kratkom topiću. Kažem joj: "Prvo, ovo nije tvoj Uber. Drugo, obuci kaput, hladno je." Međutim, ona počinje nešto vikati, psovati i viče: "To je moj Uber!" Ja joj odgovaram: "Ne, moj je". Sada već razgovaram s vozačem i govorim mu da smo ga mi naručili." Ona se pak ne da: "Ne, ovo je moj Uber!" Kažem joj ja: "Smiri se". Ona meni: "Odmakni se". Ja njoj opet: "Smiri se... ". I ona se makne, vičući nešto.

Uđem u auto, a tip do mene viče toj ženskoj: "Budalo jedna." U tom trenutku se okrenem, prozor otvoren, a ona dotrči i udari me ravno u oko. I oko me zaboljelo! Počinjem kipjeti, sav sam pocrvenio od bijesa, ali prijatelj me uhvatio za prsa da ništa ne učinim. Kako sjedim u autu, a i prijatelj me drži, nisam se ni mogao pomaknuti. Međutim, moja zaručnica Ryan izlazi iz auta, te krene prema dotičnoj dami: "Koji si k.... udarila mog zaručnika? Što radiš?" Ženska je nešto promrmljala kao odgovor i krenula udariti Ryan!? Ryan izmiče i bum! Udarila je Ryan nju propisno! Ja gledam i ne vjerujem: "Vau, vrijeme je da idem kući, ovo je najuzvišeniji trenutak u mom životu. Vrijeme je da odem kući i napravim djecu."

Nije ni sam Stipe mogao vjerovati što mu se odigrava pred očima.

"Iskreno, cijela ova priča je nekako nadrealna. Onda su prišli policajci i pitali što se dogodilo. Rekao sam da me zaručnica zaštitila, da me ta žena me krišom udarila, a imala je veliki prsten na ruci. Mogla mi je oko iskopati. Policajci su samo poručili da je dobila što je zaslužila. U tom sam trenutku shvatio da želim da Ryan postane moja žena za cijeli život. Baš se ponijela kao prava kapetanica."

Teška kategorija tapka u mjestu

Stipe je neaktivan već duže vrijeme, posljednji nastup je upisao u ožujku prošle godine kada je poražen od Francisca Ngannoua. Zanimljivo će biti vidjeti kada ćemo opet gledati Stipu u ringu s obzirom da puni 40 godina 19. kolovoza. Često ga se povezivalo s Jonom Jonesom, ali nikako da UFC zakaže borbu dvojice uistinu ponajvećih boraca.

Ovako će izgledati obnovljeni stadion Villarreala Hajdukov suparnik u velikoj euforiji: Pogledajte kakav prelijep stadion grade za siću i gdje će dočekati Bijele divider

UFC-ova teška kategorija je u popriličnom zastoju, prvak Ngannou je u otvorenom sukobu s UFC-om, Stipe i Jon nikako da ugovore borbu, Blaydes je već dva puta izgubio od Francisa, dok će Aspinall dugo vrijeme biti van stroja zbog ozljede koljena.

Priredbu u Parizu predvode Cyril Gane i Tai Tuivasa koji su jedini među aktivnim teškašima, zanimljivo je da nije u pitanju borba za privremenog prvaka jer već sedam mjeseci stoji pojas nebranjenim.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider