FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hoće li uspjeti?

Čeka ga okršaj s Adesanyom za UFC-ovu titulu: Objavio koliko sada teži i sve zaprepastio

Alexa Pereiru čeka meč s Israelom Adesanyom na UFC-u 281.

Alex Pereira (Foto: Afp)

Brazilski borac Alex Pereira probio se do borbe za titulu preko Seana Stricklanda, mnogi ga kritiziraju da mu je UFC dovodio protivnike po mjeri koji neće ići rušiti bivšeg kickboksačkog prvaka. 35-godišnjeg Brazilca očekuje borba s prvakom Adesanyom ovoga puta u MMA-u, dva puta je slavio protiv Nigerijca u kickboksu.

gol expired Hajduk će danas biti kažnjen za prvu utakmicu protiv Vitorije i to za prekršaje koje većina ne smatra problemom divider

Pereira je impozantan borac za srednju kategoriju, 194 centimetra visoki Poatan je poznat i po skidanju i velikog broj kilograma pred meč. Ipak, ovaj put nas je sve ostavio bez teksta, samo tri mjeseca pred dvoboj s Adesanyom stao je na vagu i pokazala je gotovo 106 kilograma.

Svaki put do sada u UFC-u je Pereira zadovoljio granicu srednje kategorije od 84 kilograma, a vjerujemo da mu nije lako s obzirom da se često borio i u poluteškoj kategorijii u Gloryu.

Pogledajte sjajan nokaut Pereire u prošlom meču

Borba za titulu u srednjoj kategoriji između Pereire i Adesanye održati će se 12. studenog na UFC 281, a moći ćete ju pratiti uživo na našem portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider