FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još tri mjeseca...

Miočić u emotivnom razgovoru priznao da ga poraz još uvijek boli, a onda poručio: "Uzvratit ću mu"

Stipe Miočić svakodnevno razmišlja o porazu od Daniela Cormiera, koji ga i dalje jako boli.

Cormier nokautirao Stipu Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U razgovoru za LA Times bivši UFC prvak hrvatskih korijena Stipe Miočić otkrio je koliko mu znači dogovoreni revanš protiv Daniela Cormiera i što je radio od lanjskog poraza pa sve do nove prilike za vraćanje titule.

Od srpnja prošle godine, kada je nokautom poražen od Daniela Cormiera, Stipe Miočić imao je samo jedan zahtjev: revanš protiv DC-a i to bez ikakvih namjera prihvaćanja neke druge borbe. Strpljenje mu se na kraju isplatilo i 17. kolovoza imat će priliku vratiti pojas UFC prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo, prenosi Fightsite.hr.

"Mogu me zvati pljačljivcem ili kako god žele, ne obraćam pažnju na to. Iskoristio sam vrijeme da budem s kćeri, opustim se, dišem punim plućima i da mogu svjež krenuti od početka. Ovo cijelo vrijeme bilo je jako lijepo. Neko vrijeme sam uistinu uživao u životu bez da moram razmišljati što ću napraviti iduće", rekao je Miočić u razgovoru za LA Times, te otkrio da ga poraz od prošle godine još jako boli.

"Svi moji porazi došli su od sjajnih boraca. No, isto tako mogu vam priznati da me poraz od DC-a svakodnevno boli. To je zbog toga što sam sportaš i to je nešto što me motivira za dalje. Moja kći mi je uspjela odvratiti misli. Znam da je to što se dogodilo nešto što se događa samo jednom. Sad na sve to gledam s pozitivnije strane i uzvratit ću mu."

Stipine pripreme za meč protiv Daniela Cormiera kreću sredinom lipnja, odnosno otprilike dva mjeseca prije same borbe, koju ćete moći izravno gledati na našem portalu GOL.hr, te u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider