FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napokon!

UFC potvrdio borbu koja se dugo čekala: Miočić dobio priliku za revanš protiv Cormiera!

Stipe Miočić dobit će priliku za povratak pojasa prvaka teške kategorije.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić napokon je dobio ono što je u potpunosti zaslužio! Revanš protiv Daniela Cormiera službeno je dogovoren i održat će se 17. kolovoza u Anaheimu na UFC 241 priredbi.

Tako je Miočić dočekao ono što još od srpnja prošle godine govori da je zaslužio i da je jedino što ga zanima, piše Fightsite.hr.

Dobio je priliku revanširati se Danielu Cormieru za poraz koji mu je ovaj tim putem nanio, oduzevši mu pojas UFC prvaka teške kategorije. Stipe smatra kako je bez istog ostao zbog trenutka nepažnje i ima želju dokazati kako s razlogom nosi naziv najuspješnijeg UFC prvaka teške kategorije u povijesti. 13 mjeseci nakon najtežeg poraza u karijeri, dobit će priliku vratiti sve ono što je tog nesretnog dana izgubio.

Daniel Cormier ostao je automatski bez prilike kojoj se nadao i zbog koje se na ovo toliko dugo čekalo. Naravno, radi se o borbi protiv Brocka Lesnara, za koju je konstantno govorio kako mu je prioritet, no isto tako je više puta potvrdio kako Stipe Miočić zaslužuje revanš i da će ga dobiti ukoliko se borba protiv Lesnara izjalovi.

Čim se to dogodilo, odnosno čim je Dana White potvrdio da od povratka kečerske zvijezda i bivšeg prvaka neće biti ništa, sve je bilo jasno i čekao se samo datum. Na kraju se potvrdio onaj o kojem se odmah i špekuliralo.

Ova borba tako odlazi u srce Kalifornije i to usred ljeta. Stipe Miočić ispred sebe ima borbu karijere. Borbu kojom potvrđuje sve što je napravio u dosadašnjoj karijeri i ima jako puno toga na kocki. Ukoliko doživi drugi poraz od Cormiera, teško da će moći reći kako je najbolji teškaš u UFC povijesti. Ukoliko se revanšira na pravi način, teško da će mu to itko moći osporiti.

17. kolovoza je dan D. Čini se daleko, no uopće ne sumnjamo kako će vrijeme jednostavno proletjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider